Pola Cene | Komentari
*
* 800 din umesto 3000 din za servis računara! Za kompletan servis računara ili lap topa. Doktor za Vaš računar! Spremite se za veliko PC spremanje!

Sa računarima je kao i sa kućom i autom...moramo je održavati čistom i urednom da bismo što duže uživali u udobnosti i zadovoljstvima koje nam pruža.

Sa kućom se sigurno snalazite, iako nerado...i auto možete sami da operete na pumpi ako nemate vremena za detaljno lickanje...ali za čišćenje i veliko spremanje računara potrebna Vam je stručna ruka servisera.

Portal PolaCene nudi Vam izutetnu priliku da za samo 800 din odnosno da uz popust od čak 71% uradite servis i rešite se bagova i beskrajnog čekanja da se stranica otvori.

800 dinara za kompletan servis Vašeg računara ili lap topa uz 71% popusta podrazumeva:

-dijagnostiku kvara

-reparaciju sistema

-kompletno čišćenje komponenta računara od prašine

-čišćenje od virusa

Ako Vaš računar radi usporeno ili se čudno ponaša, najverovatnije su ga napali virusi i tu ne deluju ni Fervexi ni Andoli.

Možda ste previše lajkovali i twitovali ili se možda samo umorio i potreban mu je mali Spa oporavak od Vašeg aktivnog socijalnog života.

Pošaljite svoj računar u banju i vratiće se oran i spreman za nova on-line iskustva.
*
  • *

    Vreme: 04:09h 11.09.2012 PolaCene: Poštovani Slobodane, molimo Vas da kontaktirate ljubazno osoblje iz Eurodarka kako bi Vam dali precizne informacije u vezi Vašeg pitanja. Veliki pozdrav :))

  • *

    Vreme: 01:09h 11.09.2012 Slobodan: Da li mozda ponuda obuhvata reinstalaciju operativnog sistema i instalaciju drajvera? Ili mozda postoji mogucnost zamene nekih stavki iz ponude za to?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu