Pola Cene | Komentari
*
* 250 din umesto 700 din za dvočasovno krstarenje Dunavom i Savom za dve osobe luksuznim brodom Trajan! Uživajte na beogradskim rekama Letnja vrelina nas polako opija i pravo je vreme da se rashladimo i prepustimo čarima beogradskih reka. Povetarac koji Vam mrsi kosu, zlatni zraci sunca po površini vode i šum talasa prosto nas zovu na reku. Dvočasovno krstarenje brodom Trajan je iskustvo koje morate doživeti i osetiti svim čulima. Poznato je da voda ima veliku moć da nas opusti i ispuni pozitivnom energijom. Stoga, makar na par sati zaboravite sve brige i obaveze i uživajte u čarima naše dve prelepe reke sa palube broda Trajan.
*
 • *

  Vreme: 07:22h 13.08.2011 : Draga Monika, možete uzeti tri vaučera i možete ih platiti putem Q vouchera. Kada plaćate ovim putem kuponi vam stižu odmah po uplati.

 • *

  Vreme: 04:28h 13.08.2011 Monika: Postovani,interesuje me da li mogu uzeti 3 vaucera na svoje ime,a da to budu ulaznice za 6 osoba?danas sam zakasnila za uplatu,takodje ni sutra necu moci da uplatim jer je nedelja,ulaznice su mi potrebne za ponedeljak,a potrebno je dan ranije rezervisati.da li mogu u nedelju rezervisati za ponedeljak,a u ponedeljak uplatiti i iskoristiti ulaznice?Unapred zahvalna,pozdrav!

 • *

  Vreme: 11:48h 12.08.2011 : Draga Ljubice, slobodno uplatite i dobicete Vas kupon :-) Srdacan pozdrav od PolaCene tima :-)

 • *

  Vreme: 06:47h 11.08.2011 Ljubica: Postovani, ja sam prvo narucila u nedelju, ali nisam bila u mogucnosti da uplatim, pa sam danas ponovo narucila. Da li cu sigurno dobiti kupon na adresu ako sutra uplatim? Hvala Vam unapred.

 • *

  Vreme: 03:17h 07.08.2011 : Draga Zvezdana, kupon očekujte najkasnije u petak. Mada će Vam najverovatnije stići ranije. Sve zavisi od toga kada Vaša uplata legne na naš račun. Ukoliko Vam se žuri, skenirajte uplatnicu odmah po uplati i pošaljite nam na info@polacene.rs i dobićete kupon u istom trenutku. Srdačan pozdrav!

 • *

  Vreme: 03:10h 07.08.2011 Zvezdana: Ako uplatim novac u ponedeljak ujutru, kad mi stize kupon? :)

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu