Pola Cene | Komentari
*
* 450 din umesto 900 din za špagete sa povrćem i napolitan sosom za dvoje + GRATIS knedle sa šljivama u restoranu La Costa Nova Osetite čari italijanske kuhinje! Bilo da slavite nešto, želite da sa nekim provedete najukusnije trenutke ili, jednostavno, obožavate nova mesta i specijalitete, onda je ovo prava ponuda za Vas.

Vreme je da posetite restoran La Costa Nova, mesto sa internacionalno-mediteranskom kuhinjom i mnogim drugim specijalitetitima, koji će Vam u prijatnom i modernom ambijentu, kao i uz profesionalnu uslugu doneti vrhunski užitak.

Ovaj put, nudimo Vam fenomenalan obrok za dve osobe, špagete sa povrćem i napolitan sosom i, za desert, sjajne knedle sa šljivama.

Ono što će Vas, svakako, osvojiti pri ulasku u restoran La Costa Nova, jeste osećaj da se gostu u svakom smislu i baš svakom pogledu poklanja sva pažnja.

Iskoristite popust koji smo Vam obezbedili i uživajte u savršenom obroku!
*
 • *

  Vreme: 12:10h 12.10.2012 PolaCene: Dragi Bojane, u napomenama je naznačeno da restoran ne radi nedeljom, te su Vam iz tog razloga u restoranu rekli da ne možete 14. oktobra da iskoristite ponudu. Rok iskoristivosti je do 20. oktobra, tako da do tada možete iskoristiti kupon. Veliki pozdrav :))

 • *

  Vreme: 09:10h 11.10.2012 Boki&Maki: Rezervisao sam za dva vaucera za spagete+knedle. Pre nego sto sam uplatio, pozvao sam restoran telefonom da zakazem termin i receno mi je da je ponuda do 14.10( mada pise u ponudi 20.10), i da je 14.10 restoran zauzet. Sva sreca te nisam izvrsio uplatu, inace bih istu mogao da bacim. Ako pise u ponudi 20.10 kako to da vi imate ugovop da je ponuda do 14.10. Sta hocu da kazem. Ko koga ovde manipulise? Jedno pisete, a drugo govorite preko telefona.

 • *

  Vreme: 01:09h 19.09.2012 DEJAN: Može Majo naravno.Imamo svakoga dana i gotova jela ,pite ,paste ,salate ,kolače , pa sve može da se ponese u finim termo posudama. Mi smo veoma korektni sa cenama da ne kažem najjeftiniji u okruženju ali ne na uštrp kvaliteta. Pozdrav pa se javite 0113693333 Dejan. La Costa.

 • *

  Vreme: 12:09h 19.09.2012 maja: Radim u blizini pa me interesuje da li je moguce naruciti obrok \"za poneti\"?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu