Pola Cene | Komentari
*
* 490 din umesto 995 din za izradu 50 fotografija formata 10x15 u Foto studiju Zrak u centru grada! Vaše letnje dogodovštine u novom foto albumu Napredna tehnologija i digitalni fotoaparati su nam doneli veliko olakšanje po pitanju fotografisanja, ali su nas takođe razmazili, jer skoro sve svoje fotografije čuvamo na jednom mestu, na našem hard disku u računaru.

Na hiljade fotografija sa letovanja, rođendana, svadbi, čeka svoj trenutak da budu prenete na foto papir i sačuvane od zaborava.

Uradite svoje fotografije i čuvajte ih u foto albumu, blizu Vas...tako se uvek možete prisetiti nekih lepih, prošlih vremena i nekih dragih ljudi, koji će zauvek ostati u Vašem lepom sećanju.
*
  • *

    Vreme: 12:09h 20.09.2012 PolaCene: Slobodno poručite 5 kupona, vama će uplatnica biti zbirna i možete sve uplatiti na jednoj uplatnici. Ukoliko poručite 5 zasebnih kupona morate ispisati 5 uplatnica.\r\n\r\nPozdrav

  • *

    Vreme: 12:09h 19.09.2012 Bojana: Ukoliko se kupuje vise vaucera (npr.5), da li je neophodno koristiti 5 razlicitih uplatnica, ili samo jednu?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu