Pola Cene | Komentari
*
* 2.350 din umesto 9.000 din za ručno i mašinsko poliranje automobila sa 3 paste u 3 prelaza u autoperionici Flash&Clean u centru grada Poliranje automobila Perionica Flash&Clean i portal PolaCene, obezbedili su sjajnu ponudu za Vaš automobil. Iskoristite je u pravom trenutku i obezbedite svom vozilu novi sjaj i zaštitu od nastupajućih loših vremenskih prilika.

Mašinsko poliranje automobila je pravo rešenje da povratite sjaj na Vašem automobilu, naročito na više matiranim površinama vozila.

Pored sjaja, poliranjem se efikasno uklanja najveći broj oštećenja na laku izazvanih ptičjom kiselinom, kamencem, slivanjem rđe, smole, katrana, kao i kod ogrebotina nastalih usled kontakta sa drugim vozilom.

Kombinacijom ručnog i mašinskog poliranja, postiže se i najveći efekat u uklanjanju kružnih ogrebotina, holograma koji se pojavljuju nakon češćeg pranja, tragova noktiju na vratima i oko brava.

U postupku poliranja se koriste profesionalni alat i najkvalitetnije paste engleskog proizvođača Nielsen.


*
 • *

  Vreme: 12:11h 17.11.2012 PolaCene: Dragi Vladimire, zbog velikog interesovanja perionica Flash&Clean je produžila rok iskoristivosti tako da slobodno možete uplatiti svoj kupon! Veliki pozdrav :))

 • *

  Vreme: 11:11h 16.11.2012 Vladimir: danas sam ponudu dobio na mail (16.11.), vreme do isteka ponude 72 sata, a rok iskoristivosti kupona do 15.11. super, kupicu kupon danas, a docicu juce da ga iskoristim.

 • *

  Vreme: 01:10h 24.10.2012 Ana: Sve pohvale, prezadovoljna sam uslugom!

 • *

  Vreme: 11:10h 11.10.2012 Vladimir: Pre dva dana sam baš preko ove ponude preuzeo svoj auto. Mogu Vam reći da su radnici više nego prijatni, ali tu se završava sve što dobijate. Nažalost, prvobitna cena je prenaduvana. Međutim i to nije problem. Jednostavno LOŠE je urađen posao. Da sam dao 9000 za ovo poliranje tražio bi da mi vrate pare ili bi im Razbio radnju. Ništa nije skinuto a sjaj o kome se priča je isti ako kad odete u perionicu i neko vam se posveti onako pošteno autu.\r\nSve u svemu, ponuda je prevara. Jednostavno apsolutno amaterski i neprofesionalno odrađeno. Bolje da je bilo 50% popusta pa da su uradili kako valja.

 • *

  Vreme: 01:10h 07.10.2012 Marko: Prezadovoljan sam kako je uradjeno poliranje.Za ovakvo poliranje su mi u drugim perionicama svuda trazili 60 evra.Sve pohvale.Preporucicu svojim prijateljima.

 • *

  Vreme: 11:09h 24.09.2012 FLASH&CLEAN: Igore, nisi bas najbolje razumeo sta donosi postupak poliranja automobila. Svaki auto starosti od 2-3 godine je vec \"zreo\" za poliranje, odnosno, njegov lak vec na sebi ima slojeve necistoca i prljavstvina koje dovode do tkzv. matiranja boje. To znaci da ce svaka boja nakon poliranja biti osvezena i sa mnogo vecim sjajem. Ono sto najveci broj ljudi ne razume, jeste to da se postpukom poliranja otklanja i veliki stepen odredjenih ostecenja - od smole, od insekata, od grebanja narocito u predelu kvaka (od noktiju), od mlecnog kamenca itd. Naravno postoje i ostecenja koja se ne mogu ukloniti poliranjem, a to su duboke ogrebotine najcesce izazvane kontaktima sa drugim automobilima (najvise prilikom parikiranja). Dakle, zakljucak je da je poliranje odlicno resenje za svaki automobil (ne kao sto Igor kaze iz Kusturicinog filma :)) ). Najveci broj takvih vozila poliranjem otklanja sve ono sto bi bilo farbanjem uradjeno. Sto se tice cene poliranja, ovo je akcijska cena koja samo ne vazi za dzipove i minivan vozila..

 • *

  Vreme: 02:09h 23.09.2012 Igor: Ova ponuda je isplativa samo ako je auto poprilicno zreo za poliranje. Zvao sam perionicu da pitam koliko je poliranje, cisto da bih imao referencu koliko su zaista spustili cenu i momak mi je rekao da je od 2000 pa na vise, zavisi od potrebnog stepena poliranja.\r\n\r\nTrazio sam mu da mi malo opise sta je poliranje za 2000 i rekao mi je da je to ako je auto malo negde ozuljan i treba preci u jednom sloju poliranja. Znaci ako vam auto ne izgleda kao da je iz Kusturicinog filma onda je ova ponuda u stvari bez ustede.

 • *

  Vreme: 11:09h 18.09.2012 PolaCene: Dragi Mateja, noćni termin obuhvata period od 22h, nakon redovnog vremena rada perionice Flash&Clean. Taj termin je uveden da bi se smanjile gužve u perionici i u što bržem vremenu omogućila realizacija Vaših vaučera. Prema rečima zaposlenih u perionici, ovaj termin više odgovara i korisnicima jer ne moraju ostavljati svoj auto tokom dana, kad ga mogu koristiti za svoje potrebe, već ga ostave kasno uveče i dođu sutradan od 8h po njega. Predlažemo Vam da iskoristite noćni termin. Veliki pozdrav :)

 • *

  Vreme: 10:09h 18.09.2012 : Jel možete pojasniti šta tačno znaši ovaj noćni termin. Kada se treba dovesti auto i kada se podiže?\r\n\r\n

 • *

  Vreme: 10:09h 17.09.2012 : Ovo je najbolja cena za poliranje u gradu!!! Svaka cast.

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu