Pola Cene | Komentari
*
* 1.350 din umesto 5.000 din za izradu i detaljno tumačenje Vaše natalne karte. Iskoristite 73% popusta i saznajte šta Vam poručuju zvezde!   Saznajte da li su Vam zvezde naklonjene... Da li povlačite životne poteze u skladu sa Vašim pravim potencijalom i tako birate put uspeha i blagostanja? Ili se jednostavno propuštate živeći u neznanju i prepuštajući se depresiji pod igovorom da su vremena teška?!

Može se biti uspešan i srećan i u teškim vremenima, ako se koriste informacije koje Vam daju zvezde!

Da li ste prepoznali svoj pravi životni put? Put na kome ste svoji, uspešni, srećni...?

DA LI ZNATE KOJE JE TO DOBRO ŠTO JE UNIVERZUM NAMENIO SAMO VAMA, ONO DOBRO ŠTO PRIPADA SAMO VAMA...

Ta informacija je zapisana u trenutku Vašeg rođenja, u NATALNOJ KARTI, koju mogu dešifrovati samo astrolozi, tumači ovog jedinstvenog rukopisa.

Izvucite maksimum iz sebe i neka Vaša životna priča bude poput nekog lepog filma.

U svakoj natalnoj karti mogu se prepoznati "dobitne kombinacije" i ako se odigra na te "karte", sigurno sledi uspeh. Poslušajte savet Vašeg astrologa i uspeh neće izostati.
*
 • *

  Vreme: 09:10h 19.10.2012 Bojana : Potvrđujem Biljanin komentar da je Sunčica divna osoba i odličan astrolog. Sinoć mi je urađena analiza i prezadovoljna sam.

 • *

  Vreme: 12:10h 15.10.2012 PolaCene: Bojana, da biste dobili analizu potrebno je da nazovete Sunčicu i zakažete termin analize. Pozdrav

 • *

  Vreme: 10:10h 15.10.2012 PolaCene: Bojana, kontaktiraćemo Sunčicu kako bi videli u čemu je problem. Pozdrav

 • *

  Vreme: 10:10h 15.10.2012 Bojana : Koliko je vremena potrebno da bih dobila analizu? Pre 3 nedelje sam upaltila kupon, a podatke sam poslala pre 15 dana i još čekam na odgovor od astrologa.

 • *

  Vreme: 10:09h 24.09.2012 Biljana: Suncica je pre svega divna osoba i odlican astrolog. Toplo preporucujem!!! Necete se pokajati.\r\nBiljana\r\n

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu