Pola Cene | Komentari
*
* 400 din umesto 800 din za urnebesnu predstavu u pozorištu Slavija Kako smo voleli druga Tita! Otkrijte da li je bravar bio najbolji! 25.septembar 2012 Kako smo voleli druga TITA - Prisetimo se… Osmeh otvara srca… Osmeh leči tugu… Osmeh nas vraća u mladost… A kad smo već u mladosti ne možemo a da se ne setimo prošlih vremena u kome nas čeka niko drugi do... drug Tito! A kako smo to voleli druga Tita najbolje će Vam objasniti ekipa istoimene predstave pozorišta Slavija koju čine velikani našeg glumišta na čelu sa Ivanom Bekjarevim, Mišom Janketićem i Ljiljanom Stjepanović!

Hteli mi to ili ne, interesovanje za Tita, njegovo vreme i delo sve više raste. Najpopularniji beogradski grafit je već godinama: "BRAVAR JE BIO BOLJI!" Ko ga je napisao? Zašto? Kome je upućen? Ko je sve plakao za Titom kada je umro a sada to poriče?

Ko je sve nosio Titovu štafetu i pevao pesme njemu u čast? Kafići, restorani, klubovi sa Titovim imenom, u njegovom znaku, niču na sve strane. Ponovo se nosi štafeta! Šta se to događa?

Otkrijte u ovoj urnebesnoj predtavi „Kako smo voleli druga Tita“ u pozorištu Slavija.

Uloge: Ivan Bekjarev, Miša Janketić, Ljiljana Stjepanović, Petar Mihailović
*

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu