Pola Cene | Komentari
*
* 3.990 din umesto 12.000 din za kurs za izlivanje noktiju i trajni frenč. Postanite Nail expert za 7 dana! Postanite Nail Expert za samo 7 dana! Izlivanje, ojačavanje ili nadogradnja noktiju je izuzetno tražena, popularna i korisna aktivnost bez kojih malo koja od nas može.

Vreme je da naučite sve tajne velikih majstora za negu noktiju, na najpovoljnijem kursu nakon koga možete svoje znanje upotrebiti na sebi i drugima, ali i otvoriti vrata još jedne vrlo popularne i kreativne profesije.

Salon lepote Misiss R, nudi Vam kurs za izlivanje noktiju (gel tehnika) i trajni frenč po promotivnoj ceni od 3.990 din!
*
  • *

    Vreme: 04:10h 08.10.2012 PolaCene: Draga Lazarela, svi podaci o ponudi nalaze se u napomenama:\r\nPonuda podrazumeva\r\nkurs za izlivanje noktiju\r\n(gel tehnika i trajni french) \r\nKurs traje 7 dana, \r\nukupno 18 časova\r\nMaterijal je uračunat u cenu.\r\n\r\nVeliki pozdrav :))

  • *

    Vreme: 12:10h 08.10.2012 Lazarela: Da li je materijal za obuku obezbedjen od strane organizatora salona ili? Koliko puta nedeljno se vrsi obuka i koliko sati traje. I sta sve obuhvata ovaj kurs? Hvala puno na odgovoru

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu