Pola Cene | Komentari
*
* 1690 din umesto 4700 din za 3 elektrostimulacije mišića (noge/stomak), piling, pakovanje od algi ili zelenog čaja + gratis 10 min infracrvene slane sobe u Studiju za negu lica i tela Hedona! Elekstrostimulacijom do lepog izgleda Večita ženska dilema, treba li da smršam još koji kilogram ili ne? Sve te dijete koje nam nude izgleda da ne daju baš one rezultate koje smo očekivale. Da više ovih dilema ne bude, Studio za negu lica i tela Hedona Vam je ponudio veoma delotvoran tretman kojim se za kratko vreme telo dovodi u formu. Elektrostimulacijom mišića zatežete noge, stomak i sva kritična mesta gde se nakupio neželjeni višak. Razmrdajte malo svoje mišiće i svakako ćete izgubiti tih par kilograma koji vas toliko muče. Osigurajte sebi lep izgled i za drugi deo leta koji je pred nama.
*
  • *

    Vreme: 11:50h 12.08.2011 : Draga Marija, hvala Vam sto nas pratite i sto se interesujete za nase ponude :-) Bice uskoro, naravno. Mi ispunjavamo sve zelje nasih dragih clanova :-)

  • *

    Vreme: 09:48h 12.08.2011 Marija: Da li cete (a naaaaadam se da hocete!) imati uskoro ponude kompleta tipa: frizura + sminkanje i sl? Sezona vencanja je jako blizu!!!... :)

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu