Pola Cene | Komentari
*
* 550 din umesto 1.600 din za noćenje u Berghaus planinskoj kući na Zlatiboru!     Jesenji odmor na Zlatiboru Nema boljeg mesta za opuštanje i uživanje u prirodnim lepotama od Zlatibora.

Čist planinski vazduh, zlatiborska pršuta i sir, kao i predivan pogled sa vrha Čigote, su one stvari koje nas iz godine u godinu pozivaju da posetimo ovu planinu, koju sa pravom nazivaju biserom srpskog turizma.

Rezervišite svoje mesto u Berghaus planinskoj kući na vreme i uživajte u čarima ove prelepe planine.

Okupite svoje omiljeno društvo i neka krene zabava u prirodi!
*
  • *

    Vreme: 12:10h 06.10.2012 Ivana: Kada pocinje grejna sezona \'zvanicno\' postaje apsolutno nebitno kad se smrznete na planini. Objektivna temperatura je ono sto je bitno. Vlasniku nije stigao \'pelet\' (ogrev). Na pitanje da li ima bilo kakvu grejalicu, pa i onu najmanju sto duva, nonsalantno je rekao da nema i da cugnemo po koju da se ugrejemo ??!! Drugarica je spavala do vrata od terase kroz koja je celu noc duvalo i probudila se sa ukocenim vratom. Da ne kazem da sam ja spavala pod dva jorgana. Ovaj komentar ne morate da objavite ako necete, nije ni vazno, ali dobar glas daleko se cuje, a los jos dalje , nazalost. Objektivno, smestaj je lep, da je bilo grejanja, mi bismo bile jako zadovoljne.

  • *

    Vreme: 11:10h 01.10.2012 PolaCene: Ivana, grejna sezona kreće tek od 15 oktobra i svakako da će biti grejanja :)

  • *

    Vreme: 01:09h 30.09.2012 Ivana: Postovani, zelela bih da podelim svoje iskustvo u vezi sa ovom ponudom. Pre nekih desetak dana sam boravila u Berghaus kuci. Smestaj je lep, sobe imaju sporet, televizor sa kablovskom i lepo kupatilo, ali moja OGROMNA ZAMERKA je da nije bilo grejanja!! Drugarica i ja smo otisle na dva dana 20. septembra kad je u celoj Srbiji padala kisa i bilo strasno hladno. Stigle smo na Zlatibor, u sobi je bilo jako hladno. Topla preporuka svima je da se raspitaju da li je grejanje osposobljeno pre polaska na put gore!

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu