Pola Cene | Komentari
*
* 2.000 din umesto 4.000 din za kardiološki pregled Vašeg ljubimca u veterinarskoj ambulanti Vet House. PONUDA JE HUMANITARNOG TIPA! Za zdravlje Vašeg ljubimca i Vaš miran san! Kardiološkim pregledom se omogućava uvid u stanje kardio-vaskularnog sistema.

Uz pomoć EKG aparata, ultrazvuka sa doplerom i naravno, rendgena, većina problema sa srcem i krvnim sudovima biće na vreme otkrivena, a time Vaš ljubimac može imati vrlo kvalitetan gerontološki period života.

Veterinarska ambulanta Vet House započela je sa radom 2010. godine i za kratko vreme omogućila potpunu i kvalitetnu uslugu, velikom broju kućnih ljubimaca.

Osnovana je sa ciljem da unapredi već postojeću, kvalitetnu veterinarsku uslugu, prvenstveno na Banovom Brdu, Opštini Čukarica, a potom i u čitavom Beogradu.
*
  • *

    Vreme: 03:10h 08.10.2012 ljubica: Vodila sam svoju macku u ovu ambulantu par puta i mogu vam samo reci da su svi vise nego profesionalni!!! Cene su pristojne a veterinari i osoblje veoma ljubazni, strpljivi i puni razumevanja :))) Moja topla preporuka za ovu vet ambulantu...

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu