Pola Cene | Komentari
*
* 690 din umesto 5.000 din za tretman multipolarne kavitacije sa topljenjem masnih naslaga, zatezanjem kože i laserskim uklanjanjem celulita! Za figuru kakvu ste oduvek želeli! Ako želite da se resite celulita i masnih naslaga multipolarna kavitacija je tretman koji će sigurno dati dobre rezultate!

Jedinstvena multipolarna laserska radiotalasna kavitacija je najnovija tehnologija koja se koristi u estetici i rehabilitaciji, kao sve zastupljenija neinvazivna metoda za preoblikovanja tela.

Ovi tretmani su namenjeni kako ženama tako i muškarcima, zavisno od estetskih potreba.

Pored sjajnih rezultata u tretiranju masnih naslaga, ostvaruju se i drugi izuzetno uspešni estetske rezultati: kod žena je to redukcija celulita na dugoročnoj osnovi, a kod muškaraca uspešno se postiže smanjivanje i učvršćivanje podbratka, redukcija masnih naslaga kod ginkomastije, a, takođe, i smanjivanje tzv. "pivskog stomaka"!

Pojedinačan komleksan tretman traje približno 30 minuta, zavisno od veličine tretirane zone i anatomskih karakteristika klijenta.

Obezbedite sebi tretman multipolarne kavitacije sa topljenjem masnih naslaga, zatezanjem kože i laserskim uklanjanjem celulita uz neverovatan popust od 86%!
*

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu