Pola Cene | Komentari
*
* 5.900 din umesto 12.000 din za akupunkturu uha za smanjenje TELESNE TEŽINE u ordinaciji "MADU"! Izgubite do 5 kg u prve dve nedelje tretmana i spremni dočekajte novogodišnje praznike! Izgubite Višak kilograma uz pomoć Aurikulo akupunkture Višak kilograma je mučio skoro svakog od nas u određenom životnom dobu. Bilo da su u pitanju samo par kilograma viška ili možda par desetina kilograma, taj problem nam deluje kao najveći problem na svetu, i svaka nova metoda koja bi nam rešila problem je nešto što svakako moramo probati.

Portal PolaCene je u saradnji sa renomiranom ordinacijom Madu, nudi Vam, ne tako novu, ali svakako revolucionarnu metodu u lečenju gojaznosti.

Aurikulo akupunktura je tradicionalna metoda koja svojim delovanjem na akupunkturne tačke, može rešiti mnoštvo zdravstvenih problema današnjice, poput regulisanja telesne težine, odvikavanja od pušenja ili umanjenja stresa.

U periodu trajanja terapije nije potrebno da se pridržavate dijete, već slobodno možete jesti vašu omiljenu hranu i istovremeno mršaviti. Zar to nije nešto što smo oduvek želeli!

Poručite svoj kupon i rešite svoj estetski problem na vreme, kako bi ste leto dočekali spremni.
*
  • *

    Vreme: 11:10h 03.10.2012 PolaCene: Draga Olivera, najbolje je da nazovete ljubazno osoblje ordinacije Madu i informišete se po ovom pitanju. Pozdrav.

  • *

    Vreme: 11:10h 03.10.2012 olivera: Da li može dete od 10 god. da nosi iglice i da li ga one ometaju u bilo kakvoj aktivnosti (škola, sport)? Hvala

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu