Pola Cene | Komentari
*
* 960 din umesto 3200 din za trajno uklanjanje dlačica sa lica, kapilara ili bradavica elektrokauterom-strujom ili kompletnu depilaciju celog tela hladnim voskom u Beauty centru Stil! Epilacija Leto uveliko traje i krzno nam, bar do zime, još uvek nije potrebno. Čini Vam se da je partner već počeo da Vas posmatra kao čupavog kućnog ljubimca, što je donekle i simpa ali totalno nepraktično. Kratke šorceve i haljinice ste uredno zamenile dugim suknjama i pantalonama što je glavni pokazatelj da je pravo vreme za odlazak na depilaciju. Današnja ponuda Vam pruža nekoliko mogućnosti. Trajno uklanjanje dlačica sa lica elektrokauterom, uklanjanje kapilara ili bradavica ili pak depilacija celog tela hladnim voskom. Ovako sveobuhvatana ponuda je tu da vam pomogne u rešavanju nekoliko estetskih problema istovremeno. Portal Polacene Vam je omogućio 70% popusta na tretmane u Beauty centru Stil. Iskoristite ovu izuzetnu ponudu i natrag na plažu na još jednu turu sunčanja!
*
 • *

  Vreme: 09:06h 01.11.2011 Jovana: Kupila sam ovu ponudu da bih otklonila par kapilara. Dva meseca nakon tretmana ja oko nosa ima crvene linije. Te crvene linije izgledaju kao oziljci nastali kao posledica ovog tretmana. Kupila sam vaucer sa ciljem da mi crvenilo od kapilara nestane, a dobila sam 10 puta uocljivije i gore! Ima vec dva meseca kako to imam, niti se smanjuje, niti prolazi, plasim se da nisam dobila oziljke. Pre oko tri nedelje sam bila tamo da se zalim, i receno mi je kako su to mitiseri? Moje drugarice imaju mitisere, imam ih i ja, ali nikad mitiseri nisu bili crvene boje. Da ne spominjem sto su mitiseri tackasti, a ovo su debele crvene linije koje nikako ne mogu biti mitiseri. Konsultovacu se sa mojom kozmeticarkom, a danas i sa samim salonom pa cu da vidim koji ce sledeci koraci biti. Ovo stvarno nije u redu!

 • *

  Vreme: 10:42h 24.08.2011 : Draga Jovana, praksa pokazuje da je period u kojem se evidentiraju uplate 1-5 dana. Kupon ćemo Vam najverovatnije odobriti sutra, a najkasnije u petak.\r\nSrdačan pozdrav:)

 • *

  Vreme: 08:14h 23.08.2011 Jovana: Uplatila sam juce, a kupon ni danas nije aktuelan. Koliko vremena treba da prodje da biste aktivirali? Hvala.

 • *

  Vreme: 03:04h 17.08.2011 : Draga Marina,\r\nPraksa pokazuje da je period u kojem se evidentiraju uplate 1-5 dana. Ako Vam se žuri, možete da nam pošaljete skeniranu uplatnicu na info@polacene.rs i u istom trenutku odobrićemo Vam kupon.\r\nSrdačan pozdrav od PolaCene tima:)

 • *

  Vreme: 10:53h 15.08.2011 Marina: Poštovani, koliko dana od uplate na Vaš račun treba da prođe do evidencije iste i dobijanja kupona? Hvala unapred na odgovoru!

 • *

  Vreme: 09:30h 15.08.2011 : Draga Jovana, za detaljnije informacije o tretmanu kapilara možete nazvati salon.

 • *

  Vreme: 02:54h 15.08.2011 Jovana: Kako se otklanjaju kapilari? Da li je dovoljan jedan tretman ili je potrebno vise? Moze li malo detaljnije? Hvala.

 • *

  Vreme: 11:27h 15.08.2011 : Draga Tamara, u pitanju je uklanjanje dlačica sa bilo koje regije na licu u trajanju od 30 min. Najbolje je da nazovete salon i da se posavetujete koliko je vremena potrebno za uklanjanje dlačica sa regije na licu koju želite da tretirate.

 • *

  Vreme: 12:40h 15.08.2011 Tamara: sta tacno znaci trajno uklanjanje dlacica 30 min??:)

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu