Pola Cene | Komentari
*
* 390 din umesto 800 din za dve porcije pohovanog oslića sa barenim krompirom sa blitvom u restoranu Dunavska priča na Zemunskom keju! Uživajte u ribljim specijalitetima na Dunavu! Za sve gurmane koji su u potrazi za dobrom hranom i prijatnom atmosferom, portal PolaCene je obezbedio ponudu koju ne smete propustiti!

Restoran Dunavska priča je mesto gde se jedu se najbolji riblji specijaliteti, a uz naš kupon, tamo Vas očekuje bogat riblji obrok za dvoje: pohovani oslić orli, bareni krompir i blitva i sve to za svega 390 din!

Počastite se ukusnim ribljim obrokom i uživajte u neposrednoj blizini Dunava, jednom od najlepših delova zemunskog šetališta, ispod kule na Gardošu.

Posebno zadovoljstvo pruža opuštanje u bašti, koja se nalazi na prelepoj dunavskoj plaži, a svakog vikenda zagarantovan je kompletan ugođaj uz zvuke prijatne žive muzike.


*
  • *

    Vreme: 12:10h 05.10.2012 PolaCene: Dragi Jordane, kupon možete iskoristiti od ponedeljka do nedelje u periodu od 14 - 22h. Uživajte! Srdačan pozdrav :))

  • *

    Vreme: 07:10h 05.10.2012 Jordan: Znaci li da se kupon nece moci iskoristiti rasnim danom posle 18:00, tj. onaj ko radi ceo dan ne moze da iskoristi ponudu?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu