Pola Cene | Komentari
*
* 390 din umesto 900 din za kilogram domaćih krempita! Uživajte u sjajnom tradicionalnom ukusu pravih krempita! Mmmm, krempite! Kada se setimo baš dobrih krempita, obično su to one iz detinjstva, koje su nam pravile naše bake, tetke, mame...

Dobar recept nije lako naći, niti pojesti koju takvu krempitu ovih dana.

Salon za torte i kolače Evany je tu da Vam svojim velikim iskustvom dočara onaj pravi ukus krempita koji svi toliko volimo.

Evo prave prilike da se zasladite sa svojim dragim osobama, jer je uživanje u krempitama zadovoljstvo koje biste podelili samo sa najdražima!

Portal PolaCene je za Vas obezbedio ovu sjajnu ponudu, zato ne čekajte, već odmah poručite svoje krempite!
*
 • *

  Vreme: 12:12h 16.12.2012 Petra: Krempite su ukusne, samo sto se ne mogu nazvati krempitama, kore nisu standardne za krempite (i nisu kao na slici), fil takodje, vise je kao za princes krofnice. Ne bi bilo lose ni da su malo manje slatke.

 • *

  Vreme: 01:10h 31.10.2012 : Veoma smo zahvalni na svakoj kritici, kako pozitivnoj tako i negativnoj. Znamo da je Vaša kritika u cilju našeg napretka. Krempite, kao i ostali naši proizvodi, se prave isključivo po domaćim receptima, od najkvalitetnijih materijala. Kore su od domaćeg patišpanja, pečene u našoj peći a fil kuvan od žumanaca sa dodatkom umućenih belanaca, baš onako kako su to radile starije domaćice, sve to preliveno šlagom. Inače puding u krempiti donosi dodatni kvalitet jer se stavlja umesto brašna. Vi svakako znate da je skrob od kojeg se pravi puding daleko kvalitetniji od brašna a i značajno skuplji od brašna. Nažalost naše tržište je takvo da su kod ljudi stvorene navike na neke jeftine i nekvalitetne proizvode pa je teško prepoznati pravi kvalitet. Budite uvereni da će te kod nas uvek kupiti proizvode koji su proizvedeni isključivo po domaćim i tradicionalnim receptima.

 • *

  Vreme: 11:10h 31.10.2012 Marko: Krempite su bezveze!\r\nNema ni K od krempite. Bolje da su nazvali kolač od pudinga i kupovnom korom

 • *

  Vreme: 02:10h 13.10.2012 Evany: Krempitu ne sečemo već je isporučujemo u komadu od kilogram. Standardna porcija je 100 gr. tako da u kilogramu ima 10 komada standardnih krempita. Vi svakako možete iseći i više ili manje komada po Vašoj želji.

 • *

  Vreme: 02:10h 12.10.2012 PolaCene: Jovanka, slobodno nazovite Salon za torte i kolače Evany i raspitajte, kako bi vam dali što precizniji odgovor. Pozdrav.

 • *

  Vreme: 09:10h 12.10.2012 Jovanka: Koliko komada bude u 1 kg? Cisto da li znam da li da porucim 1,2 ili vise kupona :)

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu