Pola Cene | Komentari
*
* 590 din umesto 2.600 din za relax masažu u trajanju od 45 minuta Prepustite se rukama profesionalaca! Opustite se i uživajte! Masaža se definiše kao sistematska manipulacija mekih tkiva u terapijske svrhe.

Pritiskom na tačno određene delove tela, preko kože, deluje se na mišićni, nervni i limfni sistem. Masaža pojačava cirkulaciju krvi, što znači da donosi više kiseonika, a odnosi više štetnih materija iz ćelija mišića. To je i glavna korist masaže.

Mišići napunjeni kiseonikom imaju više energije za svakodnevne aktivnosti. Pored toga, masaža pomaže bolnim mišićima i zglobovima, povećava gipkost tela i tonus kože i deluje antistresno. Masaža nije samo obična relaksacija.

To je i preventiva protiv nakupljanja stresa i emotivne i fizičke napetosti.

Prosečno trajanje masaže celog tela traje oko sat vremena. Parcijalna masaža traje od petnaest minuta do pola sata, a podrazumeva masažu jednog dela tela, na primer ramena ili leđa.

Masaža ne sme da boli (osim vezivno - tkivne masaže). Mala količina bola je dozvoljena ako je mišić jako napet. Nakon masaže je moguće dobiti upalu mišića iz istog razloga kao i u sportu - mišić koji je duže vreme neaktivan nakon povećane stimulacije reaguje upalom. Svaka vrsta masaže ima svoj metod i dejstvo u cilju postizanja što boljeg rezultata.

Relax masaža je blaga prijatna ručna masaža kojom se postiže maksimalno opuštanje organizma.
*

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu