Pola Cene | Komentari
*
* 400 din umesto 800 din za HIT komediju u pozorištu Slavija SLADAK KUPUS S OVČETINU Maestralni Nikola Simić u sjajnoj predstavi 15. oktobra u 20h! Sladak kupus s ovčetinu-pozorište Slavija Ako ste ljubitelj lika i dela barda glumišta Nikole Simića onda ćete uživati u predstavi koju smo vam pripremili u saradnji sa pozorištem Slavija pod nazivom “Sladak kupus s ovčetinom, pa izvol te na samoubistvo" po sjajnoj ceni od 400 dinara!

Radnja ovog duhovitog komada počinje tako što jedan ugledni srpski domaćin, koji ima blizu 120 kilograma telesne težine (NIKOLA SIMIĆ) dođe na ideju da jedno prepodne provede u doktorskoj ordinaciji i "požali" se doktorki na svoje zdravlje. Na doktorkino (SONJA KOSTIĆ) pitanje kakva mu je ishrana, domaćin kreće svoje izlaganje od doručka... do večere...
U nizu vrlo duhovitih situacija doktorka doznaje da njen "pacijent" toliko pojede da...

Prestava je na repertoaru pozorišta Slavija, dana 15 oktobra 2012. godine u 20h.

Tekst za ovu predstavio napravio je Slavko Simić, a režija iste je poverena Nikoli Simiću. U predstavi glumačku ekipu čine Nikola Simić koji igra lik uglednog srpskog domaćina i Sofija Jeremić koja tumači lik doktorke.

Uživaćete u duhovitim opaskama a posle odgledane prestave ćete ozbiljno porazmisliti o načinu vaše ishrane i šta sve ona loše nosi sobom, kao takva.
*

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu