Pola Cene | Komentari
*
* 99 din umesto 4.400 din za dve godine kompletnog tehničkog pregleda i dodatne usluge po izboru: Registracija vozila ili autopranje! Ne propustite neverovatnu priliku da uštedite i od svog ljubimca napravite super auto! Da biste lakše prošli kroz ovaj veliki izdatak za Vaš budžet, PolaCene i firma View car d.o.o. su se potrudili da Vam olakšaju ovaj zadatak, štedeći za Vas dvostruko… I vreme i novac!

Iskoristite 98% popusta na usluge tehničkog pregleda i registracije!

Uštedite vreme i novac!

Da li je moguće da je već prošlo godinu dana od poslednje registracije Vašeg automobila?
*
  • *

    Vreme: 11:11h 20.11.2012 Jordan: Ja ću vam reći moje iskustvo!\r\n\r\nPotpuno ispravan automobil nisu hteli da puste da prođe tehnički pregled, jer nisam imao nijednu zimsku gumu!\r\n\r\nA da sam imao jednu?!\r\n\r\nA napolju je tada bilo 15 stepeni!\r\n\r\nOni navodno rade tehnički pregled, a ne poznaju propise!\r\n\r\nPosle svađe sa njima (bili su jako neprijatni i bezobrazni, da sam bio šokiran), rekli su mi da neću moći nigde da obavim tehnički pregled bez zimskih guma, a sutra sam otišao na drugo mesto i sve vrlo brzo završio.\r\n\r\n

  • *

    Vreme: 02:11h 06.11.2012 Jelena: I ja bi volela da znam odgovor na Alexandrovo pitanje .

  • *

    Vreme: 04:10h 13.10.2012 Aleksandar: Interesuje me sta dobijam ukoliko kupim ovaj kupon, u vezi sa registracijom i tehnickim pregledom?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu