Pola Cene | Komentari
*
* 590 din umesto 1.300 din za 2 porcije smuđa + 2 krompir salate u Dunavskoj priči na Zemunskom keju! Uz kupon dobijate 20% popusta na sva vina vinarije Jelenković Riblji specijaliteti za dvoje! Lepi jesenji dani sigurno će Vas izmamiti u šetnju Dunavskim kejom u Zemunu. Portal PolaCene je obezbedio sjajnu ponudu za Vas, u jednom od najlepših delova šetališta - ispod kule na Gardošu, u restoranu Dunavska priča u kome se služe najbolji riblji specijaliteti.

Bez obzira da li više volite rečnu ili morsku ribu, ili neke druge morske plodove, nema ništa bolje za Vaš organizam od ribljih specijaliteta.

Svaku vrstu odlikuje bogatstvo hranljivih sastojaka, pre svega vitamina, minerala i aminokiselina, a ako Vas neko pita koju dunavsku ribu nazivaju rečnom lisicom, znajte da se misli na smuđa, najcenjeniju i najkvalitetniju ribu Dunava, koja je po hranljivosti ispred i pastrmke.

Počastite se ukusnim i obilnim ribljim obrokom za dvoje i to za svega 590 dinara, i uživajte u prijatnom ambijentu restorana Dunavska priča.

Posebno zadovoljstvo pruža opuštanje u bašti, koja se nalazi na prelepoj dunavskoj plaži, a svakog vikenda zagarantovan je kompletan ugođaj uz zvuke prijatne žive muzike.
*

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu