Pola Cene | Komentari
*
* 1.190 din umesto 3.300 din AKUPUNKTURNO ODVIKAVANJE OD PUŠENJA u ordinaciji DR SEKULIĆ! Tridestogodišnje iskustvo i garancija uspešnosti! Zdrav život bez duvanskog dima Duvanski dim sadrži preko 4000 različitih sastojaka. Najpoznatiji od njih, nikotin, stvara zavisnost.

Poznato je da pušenje znatno povećava rizik od mnogih bolesti, a posebno od bolesti srca i krvnih sudova. Takođe, smatra se da je pušenje glavni faktor rizika za razvoj raka usne šupljine, grla, jednjaka i pluća. Pušenje, takođe, povećava rizik za nastajanje neplodnosti.

Da li su to dovoljni razlozi da kažete zbogom cigaretama?

Odvikavanje od pušenja uz pomoć akupunkture je prirodan način i siguran metod, bez neželjenih efekata. Što je veoma važno, ne unosimo u organizam nikakve hemijske supstance da bismo postigli željeni efekat.

Delovanjem na određene centre stimuliše se lučenje endorfina, hormona koji izaziva osećaj zadovoljstva u našem telu. Tokom procesa odvikavanja od pušenja, pomoću akupunkture, ne dolazi do kriza ni pojačane nervoze. Nakon nedelju dana od prestanka pušenja, čula, naročito čulo ukusa, postaju osetljivija, dok se posle godinu dana znatno smanjuje rizik od kardio-vaskularnih bolesti, kao što su šlog i infarkt.

*

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu