Pola Cene | Komentari
*
* 1.850 din umesto 7.000 din za LASERSKO BELJENJE ZUBA.  PEROKSIDNA METODA je najefikasnija i daje mnogo bolje rezultate u odnosu na bezperoksidnu metodu beljenja! Neka Vaši zubi zablistaju! Ne morate se miriti sa požutelim zubima usled konzumiranja kafe, obojenih pića, cigareta...Sada im možete vratiti belinu potpuno neškodljivom savremenom tehnologijom laserskog izbeljivanja.

Laserska peroksidna metoda je revolucionarni sistem za beljenje zuba koji se već godinama koristi u zemljama SAD-a i zapadne Evrope.

Ova tehnologija je potpuno sigurna i efikasna i izbeljuje zube trenutno ne prouzrokujući nikakva oštećenja.

Tretman je u potpunosti bezbolan i bezbedan, ne oštećuje zubnu gleđ, desni i druga meka tkiva.

Vrši se nanošenjem karbamid peroksid gela na gleđ zuba i osvetljava lampom koja proizvodi hladno plavo svetlo, koje aktivira gel i na taj način se vraća belina zubima.

U zavisnosti od stepena prebojenosti i strukture zuba, moguće je beljenje zuba završiti i u jednoj poseti od 3 tretmana po 15 min, mada se obično najbolji rezultati postižu u 6 tretmana raspoređenih u dve povezane posete u razmaku od par dana, gde garantujemo da će rezultati biti vidljivi nekoliko godina.

Zbog toga je portal PolaCene sa Centrom Sunshine, obezbedio za Vas i dodatnu, specijalnu ponudu koja uključuje 6 tretmana laserskog beljenja i to po ceni od samo 3.350 dinara. Ovom ponudom od 6 tretmana se dobija i garancija u vidljivosti efekta beljenja od nekoliko godina.
*
 • *

  Vreme: 06:10h 17.10.2012 PolaCene: Draga Katarina, ukoliko želite da uplatite ponudu sa 6 tretmana, potrebno je da izvršite uplatu od 3.350 dinara. Prema pozivu na broj ove ponude koju ćete naznačiti u uplatnici, u našoj administraciji će biti označena uplata ponude koju Vi želite (6 tretmana). Veliki pozdrav :))

 • *

  Vreme: 06:10h 17.10.2012 Katarina: Kako mogu da kupim ovaj specijalan paket od 6 tretmana? Stalno mi izlazi puna cena..

 • *

  Vreme: 03:10h 16.10.2012 PolaCene: Poštovani, koristi se karbanit - peroksid gel. A njegovu jačinu odredjuje stomatolog na licu mesta u zavisnosti od nijanse Vaših zuba. Srdačan pozdrav :))

 • *

  Vreme: 11:10h 16.10.2012 Ana: Caoo. Mogu vam reci da sam prezadovoljna ovom metodom beljenja zuba. Iskreno, prvo sam radila ovaj ciklus od 3 tretmana, ali ako zelite onu pravu blistavo belu boju zuba morate ici na 6 tretmana, kao sto sam ja kasnije. Inace sam pusac i svakodnevno pijem kafu, a posle ovog beljenja zubi su mi kao ranije. :) Nemojte se dvoumiti, preporucujem svima. Ovo je sada stvarno povoljna cena... Ranije je bila oko 4000... Pozzz

 • *

  Vreme: 11:10h 16.10.2012 : Postovani,\r\nzanima me koji se gel koristi prilikom tretmana, smatram da je jako bitna informacija za kupovinu???

 • *

  Vreme: 11:10h 15.10.2012 Katarina: Da li je vec neko radio ove tretmane,kakva su iskustva?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu