Pola Cene | Komentari
*
* 2.390 din umesto 15.500 din za VIP Anticelulit paket za mršavljenje za dame i za muškarce! 5 tretmana mezoterapije tela L-karnitinom + 5 anticelulit masaža + 5 limfnih drenaža! Uz 2 kupona 15 min solarijuma GRATIS! VIP tretman tela za Vašu idealnu figuru Sjajan tretman u borbi protiv celulita sa zaista šokantnom cenom, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Najefikasniji tretman u borbi protiv celulita po neverovatnoj promotivnoj ceni samo za korisnike portala Polacene!

Iskoristite ovu sjajnu ponudu kako bi doterali svoju vitku liniju pred Novogodišnje praznike i zablistali u novogodišnjoj noći!

Mezoterapija tela je savremena metoda za rešavanje velikog broja estetskih i zdravstvenih problema.

Tretmani se rade po regijama - zona butine, zadnjice, kolena, zona stomaka i pojasa.

Efekat koji se postiže: gubitak masnih naslaga u obimu i reoblikovanju tela, smanjenje celulita, zatezanje kože i ublažavanje strija.

Aktivni kokteli mogu rešavati sva 4 problema istovremeno sa tim što se već posle prvog tretmana vidi gubitak u obimu + kasnije i zatezanje kože.
*
 • *

  Vreme: 04:11h 07.11.2012 PolaCene: Poštovana Tanja, pokušajte da zakažete u toku radnog vremena. Sigurni smo da ćete uspeti. Pozdrav.

 • *

  Vreme: 04:11h 07.11.2012 PolaCene: Poštovani, tretman obuhvata sve regije koje se mogu tretirati.\r\nŠto se tratmana tiče, svih 5 puta se rade mezo, masaža i drenaža. O tačnom trajanju tretmana, najbolje je da nazovete salon. Pozdrav.

 • *

  Vreme: 01:11h 07.11.2012 Tanja: Obaveštenje: ako probate da zakažete tretman posle radnog vremena, tj. ne u prepodnevnim satima, upotrebite magiju, ja to nisam uspela već dve nedelje. Pa ako razmisljate da kupite kupon, dobro razmislite. Vrlo neprofesionalno i neozbiljno, saloni koji nisu u mogucnosti da ispune svoje obaveze, ne treba ni da se oglasavaju

 • *

  Vreme: 06:10h 25.10.2012 Ivana: Koliko traje tretman mezoterapije, koliko anticelulit masaze a koliko linfne drenaze? I da li se sve tri stvari rade zajedno 5 puta? koliko mora da se napravi razmak od terapije do terapije?

 • *

  Vreme: 12:10h 22.10.2012 PolaCene: Ivana, ponuda od 5 tretmana uključuje jednu od regija, ali vi svakako možete nazvati salon Chic i raspitati se o mogućnostima da kombinujete nekoliko regija, ukoliko za to ima mogućosti.\r\nPozdrav

 • *

  Vreme: 02:10h 22.10.2012 Ivana: Postovani,\r\ninteresuje me koje regije obuhvata ovaj tretman. Da li moramo da se opredelimo samo za nesto ili ponuda ukljucuje sve regije?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu