Pola Cene | Komentari
*
* 2.450 din umesto 6.900 din za epilaciju polovine nogu, podkolenica ili nadkolenica Spas za naše drage dame! Šta predstavlja lepo žensko telo zavisi od ukusa - vitke ili punije, svetlijeg ili tamnijeg tena.

Ipak, ono što se podrazumeva je da mora biti glatko i bez dlačica. Borba sa njima prati nas kroz ceo život, a što se više borimo, one uzvraćaju tako što postaju sve upornije i jače.

Brijači i depilacije daju nam tek neko privremeno rešenje, pa je najbolje opredeliti se za nešto trajnije i ne razmišljati više o ovoj obavezi - odlučite se za epilaciju i konačno se trajno rešite dlačica!

A kako epilacija nije baš najjeftinija, pravo je vreme da sa epilacijom krenete sada, jer smo u salonu Nika El za Vas obezbedili sjajan popust za epilaciju regije podkolenica ili nadkolenica - da narednog proleća suknje nosite sa uživanjem, bez razmišljanja!
*
 • *

  Vreme: 12:10h 25.10.2012 PolaCene: Draga Svetlana,\r\nu pitanju je jedan tretman epilacije polovine noge - po izboru natkolenice ili potkolenice.\r\n\r\nVeliki pozdrav,\r\nPolaCene tim

 • *

  Vreme: 12:10h 25.10.2012 Svetlana: Da li je u pitanju nekoliko tretmana ili jedan?

 • *

  Vreme: 12:10h 25.10.2012 Svetlana:

 • *

  Vreme: 12:10h 24.10.2012 Ana: Polacene, bravo za ponudu.. stvarno je spas... bila sam u ovom salonu i sve pohvale za njih... jako je povoljna ova ponuda. Hoce li biti jos nesto iz njihovog salona? pozzz :)

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu