Pola Cene | Komentari
*
* 1.690 din umesto 4.000 din za LASERSKO uklanjanje akni i fleka od akni Biološki tretman lica + tretiranje laserom u salonu lepote Nika El!   Ove muke od sada su prošlost za Vas! Svako od nas teži da ima besprekoran i čist ten, ali ne polazi svakome za rukom da to isto i ostvari.

Raznorazne fleke i mnogobrojne akne narušavaju naše samopouzdanje, pa svakodnevno tragamo za tretmanom koji bi nam omogućio zdravu i čistu kožu.

Portal PolaCene i salon Nika El, nude Vam mogućnost da se oslobodite ovog estetskog problema i da, uz preporuku pravilne nege, nastavite da svoj lep i svež izgled samostalno održavate.

Uz tretman koji će Vaše lice učiniti besprekornim, dobijate i paket proizvoda biranih tačno po Vašem tipu kože, koje ćete koristiti za kućnu negu.

Poručite svoj kupon na vreme i posetite ovaj centar kako bi stručan tim centra mogao da Vam pomogne oko rešavanja Vašeg estetskog problema.
*
 • *

  Vreme: 10:11h 03.11.2012 PolaCene: Draga Aleksandra, proveriémo koji je laser u pitanju, a ukoliko Vas još nešto interesuje iz ove ponude, možete nazvati ljubazno osoblje iz Salona Nika El. Veliki pozdrav :))

 • *

  Vreme: 10:11h 03.11.2012 Aleksandra: Koji laser se koristi? Molim Vas napisite u ponudi.

 • *

  Vreme: 01:10h 22.10.2012 PolaCene: Draga Tijana, kontaktirali smo ljubazno osoblje iz salona Nika i dobili sledeći odgovor: U toku tretmana lice se tretira plavom laserskom svtloscu, sto se postoze primenom posebnih sondi i filtera.Procedura dovodi do poboljšanja mirko cirkulacije, budjenje kolagena i elastina u koži, a kao rezultat vidi trajno uklanjanje akni, fleka, neravnina i ožiljaka. U zavisnosti od stanja koze procenju se koliko je tretmana potrebno uraditi. Prvi put se dolazi na bioloski tretman i laser, posle se ponavljaju tretmani laserom na 10 dana. Veliki pozdrav :))

 • *

  Vreme: 05:10h 21.10.2012 Tijana: Na kom principu se zasniva ovaj postupak laserskog uklanjanja oziljaka? da li zahteva samo jedan termin koji je na popustu, ili tretman zahteva tretiranje laserom vishe od jednom? S tim da je ovo cena za prvi tretman? \r\n\r\nPozz

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu