Pola Cene | Komentari
*
* 890 din umesto 1.700 din za 1 kilogram Moskva šnit, Reform bele ili Reform crne torte po sjajnoj ceni! Ulepšajte slavlje izvrsnom tortom iz Salona za torte i kolače Evany! Sjajne torte za Vaše kremasto uživanje Pri poručivanju torti i kolača za svako od naših slavlja, trudimo se da poručimo torte koje su svakako najboljeg kvaliteta i izgleda. To nekada može biti i promašena misija, obzirom da ponekada torta može biti velika ali njen kvalitet zaista loš, te nam jedino ostaje da crvenimo pred gostima, uz obećanje, da će izbor torte sledeći put biti bolji.

Često nam prijateljice i komšinice daju savete kod koga poručivati a kod koga ne, ko je imao dobro a ko loše iskustvo...Ako Vi lično do sada niste imali prilike da Vas neko tako posavetuje, onda Vam upravo sada portal PolaCene preporučuje torte i kolače izuzetnog kvaliteta.

Salon za torte i kolače Evany je porodična firma koja svoje ime gradi isključivo na odličnom kvalitetu proizvoda koje nudi. Jako dobar izbor materijala, jaja, mleka, oraha, badema i najkvalitetnihih čokolada, su, svakako, garant da će Vaši gosti na slavlju biti oduševljeni ovim tortama i kolačima.

Mi se svrstavamo u grupu njihovih budućih vernih mušterija, jer smo se uverili u sjajan kvalitet njihovih torti i kolača!

Poručite svoj kupon na vreme i uživajte u ovim sjajnim tortama!
*
  • *

    Vreme: 02:11h 06.11.2012 Jelena: Pridruzujem se pohvalama, vrlo su usluzni i otvoreni za svaki dogovor. Jako ukusne torte, posebno crna Reform torta !:)\r\nZa svaku preporuku :))!!

  • *

    Vreme: 12:10h 24.10.2012 Ana: Pridruzujem se pohvalama. :) Posebno bih pohvalila Moskva snit tortu, preleeepa jee!!! :) njam,njaam :))

  • *

    Vreme: 06:10h 23.10.2012 marija: odlicno prave torte! isprobano :))) preporucujem

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu