Pola Cene | Komentari
*
* 10.900 din umesto 15.000 din za 2 noćenja sa doručkom za 2 osobe u Divanu u srcu Baščaršije u Sarajevu Odmor u Baščaršiji u Sarajevu Posetite Sarajevo i provedite lepe trenutke u jednom od najlepših gradova u regionu. Sarajevo ima bogatu i dugu tradiciju i kao takav, svakako, predstavlja jedno od najznačajnijih mesta u kulturološkom pogledu.

Posebnu lepotu mu daju znamenite građevine još iz vremena Austrougara i Turaka, koje Sarajevu daju poseban duh i draž koju treba obavezno osetiti.

Taj stari duh ćete najbolje osetiti u Baščaršiji u kojoj se nalaze stare radnje i kafanice, po kojima je Sarajevo posebno prepoznatljivo u celoj Evropi.

Portal PolaCene je za Vas obezbedio pansion upravo u tom znamenitom delu u samom srcu Sarajeva - Baščaršiji. Pansion divan je sjajno lociran i u njegovom okruženju se nalaze najznačajniji kulturni objekti Sarajeva. Tu je nadaleko čuvena Sebilja, zatim Katedrala, Begova džamija a odmah preko puta se nalazi i Stara pravoslavna crkva.

Iskoristite ovu sjajnu ponudu, provedite prelepe trenutke u gostoljubivom multikulturalnom Sarajevu i, obavezno, počastite se sa nadaleko čuvenim specijalitetima - ćevapima, pitama, baklavama koje ćete sa oduševljenjem konzumirati u autentičnim radnjama u Baščaršiji.
*

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu