Pola Cene | Komentari
*
* 2.380 din umesto 5.000 din za mesečni kurs španskog ili engleskog jezika u Kući stranih jezika! Habla Usted Espanol? Do you speak English? Pitanje koje će Vam možda postaviti strani turista, koji se zatekao u Knez Mihailovoj ulici, željan da mu što pre objasnite put do Kalemegdana. U trenutku Vam prolazi kroz glavu misao, da je ipak trebalo da pogledate bar neku od onih brojnih španskih serija koje su se prikazivale na TV-u, i da strancu odgovorite na svom tečnom španskom, kuda da krene. Da se ovaj scenario ne bi zaista desio, predlažemo Vam da pohađate kurs španskog ili engleskog jezika u Kući stranih jezika. Pravo mesto gde ćete u prijatnoj, da ne kažemo kućnoj atmosferi, i uz strućnu pomoć iskusnih predavača, savladati tajne brzog učenja jezika. Mi smo Vam obezbedili dobar popust, a na Vama je da krenete i postanete pravi poliglota! Kuća stranih jezika vas očekuje!
*
  • *

    Vreme: 11:34h 26.08.2011 : Draga Daniela, za sve dodatne informacije najbolje je da pozovete Kuću stranih jezika i njihovi ljubazni profesori će Vam sve detaljno objasniti. Takođe, možete ih kontaktirati i putem facebook-a:)

  • *

    Vreme: 11:19h 26.08.2011 Daniela: Molila bih samo još par informacije o ovoj ponudi .. Kojim danima su časovi, u koje vreme i da li su u cenu uračunate i knjige ?? hvala

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu