Pola Cene | Komentari
*
* 450 din umesto 1.600 din za depilaciju celih nogu, ruku i prepona + GRATIS depilacija nausnica Glatka i sjajna koža! Ukoliko želite da se rešite neželjenih dlačica koje mogu biti izvor velikih briga i nervoza, depilacija voskom je prava stvar za Vas!

Depilacija voskom je i dalje najprihvatljiviji način uklanjanja neželjenih dlačica, pre svega, zato što vosak ima mnoge prednosti u odnosu na druge metode. Koža postaje mekša i finija, jer depilacija deluje na kožu i kao piling, dlačice rastu sporije, slabije su i tanje, a redovnom depilacijom se i razređuju.

Uz kupon portala PolaCene, očekuje Vas depilacija celih nogu, ruku, prepona i nausnica u salonu Božica Aurora za svega 450 din!

Sada više nemate ni jedan razlog da odlažete taj ugodan osećaj glatke kože posle depilacije. Ovakav osećaj traje najduže kada se depilacija obavi stručno i kvalitetnim profesionalnim preparatima.

Vodite brigu o sebi i osećaćete se bolje, zadovoljnije, sigurnije, jednom rečju savršeno u svojoj koži!
*
  • *

    Vreme: 09:10h 31.10.2012 Ivana: Moguce da je malo kasno ali, evo ja cu Vam reci. Ja bila na toploj depilaciji sinoc. Veoma sam zadovoljna. Moje preporuke za depilaciju kod Ane :)

  • *

    Vreme: 05:10h 29.10.2012 Lidija: Da li se radi o hladnoj ili toploj depilaciji?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu