Pola Cene | Komentari
*
* 480 din umesto 970 din za Fish Spa tretman! Podmlađuje kožu, podiže imunitet, ublažava upalne procese, oslobađa stresa, uklanja staračke pege! Najpopularniji svetski tretman, i kod nas! Doctor fish za Vašu zdravu i lepu kožu U svetu je sve popularnija metoda pilinga kože, pomoću specijalne vrste ribe koje se hrane izumrlim ćelijama kože ljudi. Takva metoda tkzv. Fish spa omogućava da Vaša koža postane nežnija, lepša i zdravija.

Garra rufa ribice nemaju zube i samim tim ne ujedaju i ne povređuju, već masiraju i na taj način uklanjaju tvrdi oklop kože sa vaših stopala i šaka.

Garra rufa je uspešna u pronalaženju nervnih završetaka, što pomaže u uspostavljanju balansa nervnog sistema, relaksacije čitavog tela i opšteg osećaja blagostanja.

Garra rufa je vrsta ribe koju zovemo "Doktor riba", jer njihova mikro masaža (mikro akupuntura) podstiče cirkulaciju krvi i olakšava regeneraciju kože, kao i zdravlje i opuštanje.

Hrane se površinskim slojem ljudske kože i, pri tome, ispuštaju enzim ditranol koji ima regenerativno dejstvo na kožu. Ovo ponašanje je deo prirodnog instinkta ribice. Zbog povišene temperature vode ribicama se ubrzava rad metabolizma i javlja se potreba za hranom, a ljudska koža im služi kao dopuna nedostatka belančevina u organizmu.

Na ovaj nečin, putem Fish spa tretmana, mrtvi sloj kože (koji svi imamo) se uklanja i umesto njega se stvara novi sloj kože, koji je glatkiji i zdraviji.

Probajte i Vi ovaj, svetski popularan, Fish Spa tretman!
*

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu