Pola Cene | Komentari
*
* 2.100 din umesto 12.000 din za keratinski tretman ispravljanja kose preparatima renomirane italijanske kuće ALFAPARF! Neverovatno blistava, zdrava i ravna kosa! Svakodnevno feniranje ili peglanje kose oduzima mnogo vremena, i pri tome u velikoj meri oštećuje kosu, pa smo primorani na dodatne tretmane da bi naša kosa izgledala zdravo i imala prirodan sjaj.

Ukoliko želite da budete u trendu i da Vaša kosa bude ravna, sjajna i oporavljena od brojnih feniranja, peglanja i uvijanja, portal PolaCene Vam to omogućava i to uz popust od fantastičnih 83%!

Keratinski tretman je najnapredniji, najbrži i najefikasniji način da se Vaša oštećena kosa oporavi i da joj se vrati njen prirodni izgled.
Neverovatno fini i moćni molekuli keratina ulaze duboko u oštećene delove kose ispunjavajući ih u potpunosti. Molekuli su zatim pričvršćeni za kosu sa drugim delovima kore dlake formirajući trajni keratin, baš kao prirodni. Keratin, osim što kosu čini glatkom i ravnom, regeneriše i jača strukturu dlake.

Rezultat je lepa, mekana i svilenkasta kosa superiornog izgleda i neverovatnog sjaja.

Alfaparf keratinski tretman vraća život Vašoj kosi. Obnova kose nakon prvog tretmana je u proseku 80% uspešna, 90% nakon drugog i 100% nakon trećeg nanošenja. Ovaj tretman koristi isti protein keratina koji se nalazi u kosi, ali u manjoj veličini, koji je onda pričvršćen za strukturu kose zarad njenog trajnog oporavka.

Nakon ovakvog tretmana, biće dovoljno samo blago sušenje fenom, a izgledaćete kao da ste upravo izašle iz frizerskog salona.
*
  • *

    Vreme: 05:10h 30.10.2012 olja: da li neko ima iskustva sa ovim salonom? Koliko dugo traje efekat ovog tretmana?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu