Pola Cene | Komentari
*
* 690 din umesto 2.800 din za srebrne minđuše sa Swarovski elementima! Uvek i zauvek neodoljiva… Kolika god da je Vaša kolekcija, u rezervi uvek treba imati par univerzalnih minđuša - upadljivih ali ipak takvih da ih lako možete uklopiti u bilo koju odevnu kombinaciju.

Zato smo za današnju ponudu izabrali nešto baš takvo!

Swarovski je svetski renomirani proizvođač precizno sečenog kristala. Osnovana pre više od 100 godina, porodična kompanija snabdeva visoko kvalitetnim kristalnim komponentama kako modnu industriju tako i industriju nakita i dizajna.

Swarovski proizvodi dostupni su širom sveta kroz mrežu vlastitih i partnerskih butika.

Zato je ovo idealna ponuda za Vas!

Par srebrnih minđuša sa Swarovski kristalima!

*
 • *

  Vreme: 02:12h 04.12.2012 PolaCene: Draga Mirsela, naravno da postoji. Pošaljite nam Vaše podatke putem maila info@polacene.rs. Veliki pozdrav :))

 • *

  Vreme: 02:12h 04.12.2012 Mirsela : Da li postoji mogucnost slanja na kucnu adresu?Naravno platila bih prenos istog.Pozz:)

 • *

  Vreme: 11:11h 20.11.2012 PolaCene: Draga Gordana,\r\n\r\nminđuše su kao na rotirajućim slikama koje vidite dok gledate ponudu, a veličina kamena je 14mm. \r\n\r\nPozdrav :)

 • *

  Vreme: 09:11h 19.11.2012 Gordana: Zanima me kako izgledaju minđuše. Da li su to ove koje su stavljene kao naslovna slika (plavkaste sa cirkonima na udici) ili ove na slikama koje se menjaju dok gledam ponudu (sa običnim udicama)? Takođe me zanima da li se veličina minđuše od 14mm odnosi na celu minđušu (kamen i udicu zajedno) ili samo na udicu ili samo na kamen?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu