Pola Cene | Komentari
*
* 640 din umesto 1.375 din za noćenje u smeštaju Markov konak na Divčibarama! Za Vaš savršen odmor ili rekreaciju! Divčibare, Divčibare :) Odmor na Divčibarama je uvek odličan izbor, bez obzira da li je leto ili zima.

Klimatski uslovi na ovoj nadmorskoj visini, kao i svež planinski vazduh blagotvorno deluju na Vaš organizam i daju mu potrebnu snagu. Boravkom na Divčibarama nadoknađujete sve ono loše atmsoferske uticaje i zagađenja kojima smo svakodnevno izloženi u našem gradu.

Takođe, Divčibare su sjajan izbor i za našu decu i mališane, i jako dobro utiču na njihov imunitet i otpornost u predstojećim hladnim danima. Neka Vaši najmlađi dožive prave zimske čarolije na snegu, upravo ovde na Divčibarama.

Upravo zato, PolaCene Vam je obezbedio boravak u predivnim Divčibarama, u smeštaju Markov konak po ceni od 640 dinara za noćenje.

Obavezno pronađite slobodno vreme, spakujte kofere i sa kuponima PolaCene uživajte na Divčibarama :)
*
 • *

  Vreme: 05:11h 14.11.2012 PolaCene: Draga Marija, proverite sa ljubaznim osobljem iz Markovog konaka. Veliki pozdrav :))

 • *

  Vreme: 05:11h 14.11.2012 PolaCene: Draga Nataša, proverite sa ljubaznim osobljem iz Markovog konaka da li može, ali svakako, jedan kupon važi za jednu osobu tako da odredite po broju kupona i broj noćenja. Veliki pozdrav :))

 • *

  Vreme: 04:11h 14.11.2012 marija: Da li dete od 4 god. placa smestaj i da li ima dvokrevetnih,odnosno trokrevetnih soba?Da li se kupovinom vise kupona moze produziti boravak na vise dana?

 • *

  Vreme: 02:11h 14.11.2012 Nataša: Ako kupim vise kupona,da li mogu da rezervisem za mene i jos jednu osobu za boravak na par dana?

 • *

  Vreme: 02:11h 14.11.2012 Nataša: Ako kupim vise kupona da li mogu sa js jednom osobom da rezervisem boravak na par dana,na primer za vikend?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu