Pola Cene | Komentari
*
* 13.000 din za vaučer kojim ostvarujete popust od 60% na uslugu ručne transplantacije kose po najnovijoj svetskoj tehnologiji FUE u eminentnoj Klinici Dr Hair u Segedinu! Rešite se problema ćelavosti zauvek i sa garancijom! Portal PolaCene je obezbedio ekskluzivnu ponudu za sve naše korisnike, i muškarce i žene!

Od sada svi problemi ćelavosti, proređene kose, velikih zalizaka mogu biti prošlost za Vas. Ne trebate se više osećati neprijatno i anksiozno zbog nedostatka kose.

PolaCene Vam pruža jedinstvenu priliku da svoj problem rešite konačno i sa pismenom garancijom, na najboljem mestu u regionu - eminentnoj Klinici Dr HAIR u Segedinu, u Mađarskoj. I to sa fantastičnim popustom od 60% koji Vam obezbeđuje samo vaučer PolaCene.

Vaša je jedina obaveza da kupite vaučer, konsultujete se sa stručnim i ljubaznim osobljem Klinike Dr HAIR i poverite rešenje svog životnog problema profesionalcima.

U Klinici Dr HAIR se ova usluga vrši ručno i na najvišem svetskom standardu, primenjujući najsavremeniju metodu FUE. Ovo je potpuno prirodna metoda, koja se zasniva na pojedinačnom uzimanju Vaše vlasi (dlake) i njenom ponovnom usađivanju na mestu gde nedostaje.

Ovo je jedinstvena, mikroskopska transplantacija kose koja garantovano obezbeđuje najviši stepen uspešnosti od 95%!

Ovo je potpuno bezbolna intervencija i ne zahteva kliničko ležanje, jer je za prosečnu, najčešću količinu presađene dlake potreban samo jedan dan.

Tehnologijom rada na principu FUE metode, postiže se potpuno prirodni efekat i dalji prirodni rast kose!

Recite zbogom Vašim dosadašnjim problemima i pustite vetar u Vašu novu kosu!
*

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu