Pola Cene | Komentari
*
* 1.490 umesto 4.500 din za BIOREZONANTNU analizu tela i KONSULTACIJE sa nutricionistom. + predlog ishrane kroz INTOLERANCIJU na hranu + ANALIZA mineralno-vitaminskog deficita! Biorezonantnom metodom do zdravog organizma Da li ste razmišljali kako je moguće, da i pored neverovatnih naučnih i tehnoloških otkrića koja su nam pomogla da sletimo na mesec, dešifrujemo gen, kontrolišemo nuklearnu energiju, mi nismo u stanju da efikasno smršamo, rešimo se celulita, a da ne govorimo o problemima alergija, dijabetesa, artritisa, kancera…

Dok je nekada lekar morao da pogađa uzrok Vaših problema, danas je moguće, zahvaljujući razvoju nauke i uz pomoć moćnih biorezonantnih skenera kojima se analizira kompletan organizam, da dobijete neophodne podatke o funkcionalnom stanju svih organa.

Centar Life 4 You, nudi Vam mogućnost da za desetak minuta dobijete informaciju o postojanju intolerancije Vašeg organizma na određenu hranu ili supstance, za koje sumnjate da Vam ne prijaju, te uz primenu savremenih tehnoloških dostignuća to i utvrdite.

Ljudski vek se zahvaljujući nauci, novoj medicini i sve boljim uslovima života, neprestano produžava tako da smo već sada u stanju da ne samo produžimo život, nego i da poboljšamo njegov kvalitet.

Portal PolaCene i Centar Life 4 you - tu su da Vam pomognu da se uz pomoć biorezonantnog skenera i posebne analize, oslobodite svojih estetskih i zdravstvenih problema.
*
  • *

    Vreme: 07:12h 25.12.2012 Milica: Od čitave ponude: \r\n- biorezonantna analiza tela,\r\n- konsultacija sa nutricionistom,\r\n- predlog ishrane,\r\n- analiza mineralno-vitaminskog deficita,\r\nzapravo se dobije 5minutna analiza na nekom aparatu i spisak namirnica koje treba izbegavati/konzumirati.\r\n\r\nZa sve ostale navedene usluge treba da se dodatno plati. Nikakve konsultacije sa nutricionistom, nikakav predlog ishrane, nista - to sve može, ali da se dodatno plati. \r\nNije problem platiti, ali recite zaista nudite za dati novac.\r\n\r\nVrlo sa razočarana njihovim načinom rada.

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu