Pola Cene | Komentari
*
* 24.900 din za DOČEK NOVE 2013. u Beču! 3 dana (2 noćenja sa doručkom) za 4 osobe u četvorokrevetnoj sobi u hotelu PRIBITZER u centru Beča! Spektakularni doček Nove 2013. u centru Beča! Beč, grad Štrausovog valcera, nekada prestonica velikog Habzburškog carstva, danas svojim posetiocima nudi svoje bogato nasleđe.

Pre svega, nudi svoje čuvene građevine i muziku genija klasične muzike, kao što su to bili Štraus, Betoven, Mocart...

Beč nije samo arhitektura i muzika, jer je to samo delić onoga što ovaj grad nudi na skoro svakom koraku.

Omiljena je evropska destinacija turista iz čitavog sveta, a godišnje ga posete milioni turista iz svih krajeva sveta, najviše zahvaljujući brojnim kulturno-istorijskim spomenicima, palatama i raznovrsnoj kulturnoj ponudi.

Beč je atraktivan turistima tokom cele godine, ali specijalna atrakcija je, svakako, doček Nove godine!

Beč je, kao vodeća evropska metropola, postavio standarde najspektakularnijih proslava i dočeka Nove godine na ulicama i gradskim trgovima.

Centar grada je pretvoren u džinovsku novogodišnju stazu - sve počinje od Gradske kuće na Trgu, i nastavlja se kroz brojne bine na kojima se odvija sjajan šou program, razni muzički sadržaji, od čuvenog bečkog valcera, opereta, uživo pop-rok muzike do poznatih evropskih DJ majstora.

U ponoć se oglašavaju zvona katedrale Svetog Stefana i počinje bombastični vatromet koji ćete pamtiti ceo život, a dva minuta pre ponoći počinje čuveni bečki valcer u centralnom parku Prater, ispod osvetljenog Panorama točka.

Na svakom koraku, prolaskom kroz "Novogodišnju stazu" imate priliku da uživate u raznim gastronomskim užicima i pićima, a svakako morate probati čuvene punčeve.

Zato, dragi naši prijatelji, požurite i obezbedite svoje mesto i budite deo spektakularnog dočeka Nove 2013.-e u najboljoj evropskoj metropoli, i to, jedino uz vaučer PolaCene, uz fantastični popust od 50%!


*

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu