Pola Cene | Komentari
*
* 390 din umesto 800 din za predstavu po Vašem izboru, KVARTET ili VLAST Uživajte u HIT predstavama Ivana Bekjareva! Izbor je samo Vaš - predstava Kvartet ili Vlast I ovoga puta samo sjajne predstave u ponudi pozorišta Slavija!

"KVARTET"
Igraju: Đurđija Cvetić, Branko Đurić, Ružica Sokić, Ivan Bekjarev

"Drama o lepoti opere i bolnoj prolaznosti operskih glasova. Najlepši primer engleske sentimentalne komedije iz pera jednog od najvećih britanskih pisaca današnjice, dobitnika oskara za scenario filma Pijanista.
Četiri stara pevača u staračkom domu za penzionisane muzičare, koji se nakon mnogo decenija još jednom okupljaju da bi kao nekad davno u Konvent Gardenu ponovo zapevali kvartet iz opere Rigoleto.
____________________________________________________________________

"VLAST"

Zaplet predstave baziran je na familiji kojoj se „posrećilo“ da joj zet bude izabran za ministra što otvara Pandorinu kutiju ostrašćenih želja i ambicija.
Predstava daje odgovor na pitanje – šta je to vlast, kako je mi shvatamo, danas i ovde. Pred ovim pitanjem se i sam Nušić zaustavio ostavljajući mogućnost da svako vreme da svoj odgovor na ovo pitanje.

Uloge: Ivan Bekjarev, Milan Caci Mihajlović, Jelica Sretenović, Desimir Stanojević, Radovan Miljanić, Vjera Mujović, Marko Marković
*

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu