Pola Cene | Komentari
*
* 870 din umesto 2.200 din za izradu karikature dimenzija 40x30 cm u ateljeu AMAZIS! Nasmejte sebe i prijatelje originalnim poklonom! Koliko puta ste sedeli i razmišljali šta bi mogli da kupite nekome za poklon?

Ono što svakog od nas najviše obraduje jesu nesvakidašnji pokloni, kakve nismo očekivali - kakva je, na primer, naša karikatura.

Karikatura je crtež u kome su karakteristike lica određene osobe namerno prikazane mnogo izraženije nego što to je u stvarnosti, sve sa ciljem da se postigne smešan, zabavan ili groteskan efekat.

Osim kao odličan i originalan poklon, karikature možete iskoristiti i kao motiv za majice, kao aplikaciju za website, za vizit karte... Karikatura, takođe, može biti preslikana airbrushom na automobil, motor, pa čak i tetovirana na telo.

Granica njene primene seže toliko daleko koliko je, zapravo, bujna Vaša mašta.

Ono što je sigurno, karikatura uvek dobro nasmeje, naročito ako je izradi umetnik čije smo radove već svi imali prilike da vidimo u raznim časopisima i znamo da iza sebe ima iskustvo od mnogo godina.

Poklonite sebi i drugima nešto drugačije, duhovito, kvalitetno i pre svega originalno!
*
  • *

    Vreme: 11:12h 19.12.2012 Nenad: Ja sam odusevljen karikaturom kao i osoba kome sam poklonio. Karikatura je lepo i kvalitetno uradjena. Dodao bih i da su Snezana i Zoran bas prijatni ljudi i da je sa njima saradnja bila odlicna. Topla preporuka.

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu