Pola Cene | Komentari
*
* 2900 din umesto 7500 din ZA MAŠINSKO ČIŠĆENJE NAMEŠTAJA I PODOVA, ČIŠĆENJE I POLIRANJE KOŽE, alergološki postupak protiv grinja i bakterija. DODATNI BONUS - besplatno čišćenje dušeka! Jesenje čišćenje stana Savremeni način života i svakodnevne obaveze, nameću potrebu da naš vikend ritual spremanja stana ipak prepustimo nekom drugom, stručnijem... Svakako, nije da smo baš ludi za krpama, džogerima i usisivačem, pa će nam svima ova usluga jako dobro doći. Idealno je vreme da sada, pred zimu, izvršite dubinsko pranje i čišćenje Vašeg nameštaja – mebla ili kože, dušeka, tepiha, trpezarijskih stolica. Obezbedite sebi i svojim najmilijima potpuno čist i zdrav životni prostor, uništite sve bakterije, grinje i ostale nečistoće nakupljene u prethodnom periodu. To se posebno odnosi i na Vas sa malom decom, bebama, kućnim ljubimcima...njima je, svakako, najvažnija alergološki čista i zdrava sredina. Dok stručno osoblje firme Flash & Clean obavlja čišćenje Vašeg stana, sa najkvalitetnijim mašinama i sertifikovanom hemijom, isplanirajte svoju popodnevnu kaficu i tračarenje sa prijateljima. Iskoristite ovu izuzetnu i pravovremenu ponudu sa 61% popusta i učinite da Vaš stan zablista jednim potpuno novim sjajem!
*
 • *

  Vreme: 11:16h 15.10.2011 : Dragi naši članovi, danas smo na ponudi firme Flash&Clean imali komentar koji se kosio sa nekoliko zakona Republike Srbije, kao i sa pravilima primerenog izražavanja, te smo, na našu veliku žalost, u konsultaciji sa našim pravnim timom bili primorani da ga obrišemo. PolaCene je mlad sajt koji je za 4 meseca postojanja strahovito napredovao i ušao u sam vrh sajtova koji se bave grupnom kupovinom kod nas. Neverovatan neapredak, i sve veći broj članova, posledica je upravo dobrog poslovanja i brige o našim dragim članovima sa jedne strane kao i o klijentima koji nude usluge sa druge strane. Molimo osobu koja je postavila sporni komentar, koja se inače nije predstavila imenom i prezimenom, i koja nije kupila uslugu koju je komentarisala, jer posedujemo bazu kupaca svake usluge, da pre sledećeg postavljanja malicioznih komentara pročita uslove korišćenja, koji se nalaze u futeru našeg sajta. PolaCene se bavi uslugom promocije firmi koje nude svoje usluge po sniženim cenama i tu se sva naša odgovornost završava. Međutim, to ne znači da ćemo za saradnika izabrati bilo koga. Naprotiv, svi naši klijenti su renomirane firme, sa dugogodišnjim iskustvom u oblastima u kojima posluju. Odmah nakon komentara kontaktirali smo Flash&Clean gde su nam rekli da je zbog smrtnog slučaja u porodici radnika koji vrši ovu uslugu na terenu, došlo do pomeranja 2 zakazana čišćenja. Sva ostala čišćenja su prethodno urađena u dogovoreno vreme. Takodje, rečeno nam je da se od ponedeljka nastavlja po već urađenom planu zakazanih čišćenja. Mišljenja smo, a verovatno će se složiti svi koji budu pročitali ovaj komentar, da je smrtni slučaj opravdan razlog za kašnjenje određene usluge, ukoliko je do kašnjenja došlo. Da bismo izbegli generalizovanje stvari i paušalne i subjektivne ocene ponude sajta PolaCene, transparentno smo naznačili brojeve telefona, kao i mail info@polacene.rs, putem kojih možete izraziti sva Vaša nezadovoljstva i primedbe koje sadrže neprimerene reči. Mi smo dužni da štitimo prava i interese klijenata sa kojima sarađujemo i čije usluge promovišemo na našem sajtu, a to se posebno odnosi na bilo čije lične kvalifikacije koje nisu zasnovane na tačnim informacijama. Za sva pojedinačna iskustva (i dobra i loša) postoji pravi način da se izraze i podele sa ostalima, i to mora biti u kodeksu poslovne korespodencije I lepog izražavanja. Pomeranje ili kašnjenje u izvršenju neke usluge, svakako nije dovoljan osnov za teške kvalifikacije neke firme, čije usluge, pri tome, još niste ni konzumirali. Kada govorimo o pomenutim nadležnim inspekcijama, svakako, postoje i službe koje se bave zaštitom pružalaca usluga od nesavesnih potrošača, tako da ćemo u svakom sledećem slučaju ekspeditivno reagovati kod nadležnih sudskih organa.\r\n

 • *

  Vreme: 02:45h 14.10.2011 : Drage Aleksandra i Ivona, izvinite na zakasnelom komentaru:) Ponuda se odnosi na sve stavke, kao što je navedno u napomenama ponude:)

 • *

  Vreme: 02:43h 14.10.2011 : Draga Jelena, ponuda, na žalost, ne uključuje naselja van Beograda:( To, naravno, ne znači da nećemo imati ponudu i za Vas uskoro:) Srdačan pozdrav od PolaCene tima:)))

 • *

  Vreme: 02:26h 14.10.2011 Ivona: Moze li neko da odgovori da li se ponuda odnosi na sve stavke ili mozemo da izaberemo samo jednu od stavki?

 • *

  Vreme: 03:36h 13.10.2011 Aleksandra: Da li ponuda obuhvata sve navedeno (po stavkama) ili pojedinacno u zavisnosti sta odaberemo?

 • *

  Vreme: 11:09h 12.10.2011 Jelena: Da li dolazite i van Beograda, tačnije u Dobanovce, ili je u tom slučaju cena viša?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu