Pola Cene | Komentari
*
* 450 din umesto 1.800 din za dubinski tretman kose glinom  + GRATIS feniranje Uverite se u izuzetna svojstva lekovite gline! Dubinski tretman za oporavak kose potpuno prirodnim preparatom! Možda nećete verovati, ali nekada je bilo uobičajeno kosu prati glinom. Za njenu lekovitost i visok stepen detoksikacije oduvek se znalo, pa je i primena gline veoma široka.

Dubinski tretman kose glinom je tretman tokom koga se u kosu utrljava čista glina, a zatim se takva suši pod haubom, ispira specijalnim detox šamponom i onda se nanosi detox pakovanje.

Dubinski tretman kose glinom služi za detoksizaciju temena, nakon čega će se kosa manje mastiti, ali će i brže rasti kada se sa temena odstrane sve nagomilane prljavštine od spoljnih uticaja koje usporavaju njen rast.

Primetno bolji kvalitet kose, lepršavost i sjaj su momentalni efekti nakon tretmana, a u nekima ćete uživati i kasnije, kada shvatite da Vam se kosa više ne krza i da su vlasi otpornije.

Nakon ovog procesa, koji traje oko sat ipo, dobijate feniranje kako bi utisak Vaše blistave i preporođene kose bio potpun.

Iskoristite fenomenalan popust i uživajte u lepoti svoje kose!
*

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu