Pola Cene | Komentari
*
* 699 din umesto 1.099 din za WEB kameru sa USB priključkom i ugrađenim mikrofonom! Web camera po jedinstvenoj ceni! Aktivno komunicirajte sa svojim najdražima uz pomoć poznatih komunikacionih programa i web kamere. Bićete vidljivi osobi s kojom razgovarate, a i ona Vama ukoliko poseduje web kameru.

Najveći broj korisnika internet tehnologije koristi web kameru u svrhu komunikacije sa drugarima ili familijom, koji su "tamo negde daleko", a to predstavlja jedini vid posredne komunikacije u takvim situacijama.

Kadriranje ne bi trebalo da bude problem, jer je zglob između kamere i postolja takav da se kamera može okretati u svim pravcima bez ikakvih problema.

Uživajte, razgovarajte i gledajte se sa svojim najmilijima uz kameru, i to po jedinstvenoj ceni od 699 dinara!
*
  • *

    Vreme: 11:12h 11.12.2012 Atila: imate moje podatke u profilima bez njega nisam mogao da se registrujem email nemogu da saljem dajte mi neke garancije broj telefona koje ne prebacuju tamo vamo ili mi vratite novac unapred hvala

  • *

    Vreme: 12:11h 24.11.2012 PolaCene: Draga Atila, naravno da šaljemo proizvode. Potrebno je da svoje tačne podatke (ime i prezime, tačnu PTT adresu) dostavite na info@polacene.rs i mi ćemo Vam poslati kupljeni proizvod. Veliki pozdrav :)

  • *

    Vreme: 12:11h 23.11.2012 Atila: Posto nisam iz Beograda dali saljete postom ili brzom postom!

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu