Pola Cene | Komentari
*
* 699 din umesto 1.300 din za vakuum posudu za čuvanje hrane Obezbedite sebi sigurno čuvanje namirnica uz najpovoljniju cenu! Vakuum posuda za čuvanje hrane od 2,64 l, sa ugrađenom pumpom! Sve namirnice bilo da su u svežem stanju ili tek pripremljene podložne su truljenju i kvarenju kao posledica delovanja bakterija koje se brzo razvijaju uz prisustvo kiseonika. Rešenje za ovaj problem nalazi se upravo u predstavljenom proizvodu - vakuum posudi.

Svežu ili pripremljenu hranu stavite u ovu posudu i uz pomoć integrisane pumpice (nalazi se u samom poklopcu) izvučete vazduh i time hermetički zatvorite posudu.

Od tog momenta namirnice su Vam bezbedno uskladištene i mogu da ostanu nepokvarene mnogo duže vremena nego u običnim zatvorenim posudama.

Nedostatak kiseonika će sprečiti nastanak i razvoj bakterija, kao i sve oksidacione procese na namirnicama.

Vakuum posuda se preporučuje svima!

Korišćenjem ovog proizvoda povećavate bezbednost namirnica koje pripremate i osiguravate sebi i svojim bližnjima zdravstveno ispravniju hranu.
*
 • *

  Vreme: 12:11h 26.11.2012 PolaCene: Dragi Nemanja, za sada imamo ovu veću \"uspravljenu\" posudu. :) Zapremina posude je 2,64l, a na slici izgleda izduženije nego što je u prirodi :)) Nadamo se da smo Vam pomogli :) Veliki pozdrav :))

 • *

  Vreme: 12:11h 26.11.2012 PolaCene: Dragi Bojane, postoji određeni lager proizvoda koje smo dobili od ponuđača, konkretn ove ponude. Onog trenutka kada se broj proizvoda smanji na minimum, ponuda će biti skinuta sa sajta. Predlažemo da što pre poručite svoj kupon kako biste na vreme dobili svoju vakuum posudu! Veliki pozdrav :))

 • *

  Vreme: 10:11h 25.11.2012 Nemanja: Da li je ova posuda polozena ili uspravljena?\r\nNa ponudi se menjaju dve slike gde je na jednoj posuda sa niza, sa vecim dnom, a na drugoj slici je visa sa manjim dnom.

 • *

  Vreme: 02:11h 25.11.2012 Bojan: Sta znaci: \"sve dok traju zalikhe proizvoda\"? Zar placanjem proizvoda on ne postaje moj? Znaci li to da ja mogu kupiti proizvod i vi mi sutra reci da proizvoda vise nema i da sam kupio maglu? Zar ne treba da postoji neko ogranicenje a ne da platimo nesto sto necemo dobiti?\r\n

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu