Pola Cene | Komentari
*
* 490 din umesto 2700 din za nehiruršku lipolizu u Centru za estetiku i kozmetologiju! Nehirurška lipoliza Nehirurška lipoliza predstavlja jednu od najefikasnijih savremenih metoda koje se koriste u borbi protih gojaznosti i celulita, a o njenoj efikasnosti dovoljno govori i to što je popularno nazivaju liposukcijom bez igle. Prilikom tretmana masti se odstranjuju selektivno i ciljano, a u razbijanju celulita pokazuje daleko trajnije rezultate.

Ovi tretmani su namenjeni kako ženama tako i muškarcima, zavisno od estetskih potreba. Preporučuje se tretiranje lokalizovanih masnih naslaga na specifičnim regijama tela: stomak, kukovi, zadnjica, noge (butine, listovi, kolena), leđa, ruke (unutrašnje strane nadlaktica, nadlanice) i vrat (podbradak).

Metoda nehiruške lipolize je:

neinvazivna i bezbolna - nema skalpela ni igala, nema otoka, ožiljaka ili modrica, nema bola niti opasnosti od infekcije.
efektna i efikasna - značajno redukuje lokalizovane masne naslage sa željenih regija i vraća mladalački izgled regenerisane i zategnute kože.
potpuno bezbedna - naučno je zasnovana, klinički testirana i sprovodi se protokolisanim tretmanima.
prijatna - pruža osećaj opuštajuće tople masaže.
*
  • *

    Vreme: 10:11h 25.11.2012 Nemanja: Kako se izvodi ova nehiruska lipoliza?\r\nDa li se radi masazom, mezoterapija... U opisu pise samo sta \"nehiruska lipoliza\" NIJE a ne pise sta JESTE.

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu