Pola Cene | Komentari
*
* 890 din umesto 2.500 din za poliranje farova! Povratite sjaj farovima! Povratite sjaj farovima! Portal PolaCene i autoperionica Flash&Clean, obezbedili su za Vaše automobile sjajnu ponudu - poliranje farova!

Korišćenjem automobila, pre svega u gradskom okruženju, talože se razne naslage i nećistoće na farove, bez obzira da li su farovi stakleni ili plastični. Usled toga, vremenom farovi postaju zamućeni, požuteli i dolazi do matiranja spoljne površine fara.

Farovi kod novijih vozila su izrađeni najčešće od plastike i, za razliku od staklenih, više su podložni vremenskim i hemijsko-tehničkim uticajima. Naročito nepovoljno utiču sunce, niske temperature, nagle promene temperature, udari kamenčića, razne tečnosti za pranje vozila...

Matirani farovi smanjuju jačinu osvetljenja i daljinu svetlosnog snopa, i na taj način se bitno smanjuje vidljivost i otežava vožnja u noćnim uslovima. Pored svoje funkcije, matirani farovi gube i estetski izgled.

Procedura poliranja farova podrazumeva skidanje oštećenog sloja, ravnanje spoljne površine i nanošenje zaštitnog premaza. Prilikom poliranja ne skida se far.
*
  • *

    Vreme: 12:03h 27.03.2013 Milos: ne verujem da je poliranje farova toliko jeftino, po ogalsima traze oko 30e po faru. u svakom slucaju posle toga farovi su kao novi

  • *

    Vreme: 05:02h 09.02.2013 maja: Na koji telefon da zakazem uslugu kada je ovaj u ponudi stalno nedostupan

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu