Pola Cene | Komentari
*
* 650 din umesto 1.300 din za digitalnu štampu Vaše slike na platnu Canvas + blind ram! Vaša slika na platnu Canvas+blind ram! Ova ponuda Vam omogućuje da svoje fotografije pretočite u verodostojne umetničke slike, i to zahvaljujući štampi na Canvas platnu.

Canvas platno je slikarsko platno, koje poseduje specifične teksture na kojima se postižu izuzetni efekti u svim tehnikama slikarstva.

Canvas platno je apsolutni hit u celom svetu, i sve više i češće ukrašava zidove i stambenih i poslovnih prostora.

Odaberite neku Vama dragu fotografiju, bilo iz Vašeg privatnog albuma ili po Vašem izboru iz sveta umetnosti, ili, jednostavno, pronađite bilo koji motiv iz prirode, i ulepšajte svoj životni prostor.

Boje na canvas platnu su postojane, otporne na UV zračenja, atmosferske uticaje, tako da je štampa dugotrajna i efektna.

Uz vaučer PolaCene, pored slike na canvas platnu dobićete i blind ram!
*
  • *

    Vreme: 04:01h 11.01.2013 : Izuzetno ljubazni i strpljivi , obzirom da moj snimak nije bio dobrog kvaliteta pomogli su mi da nadjemo najbolje resenje, slika savrseno uradjena

  • *

    Vreme: 08:12h 25.12.2012 milena: Moram da iskoristim ovu priliku da pohvalim ljude iz radnje Moj album, narucila sam dve slike i savrseno su ispale, tako su pedantno odradili bild ram. Ma savrseno! Sto je najbitnije isporuka je brza i po dogovoru.\r\nSve preporuke od mene!

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu