Pola Cene | Komentari
*
* 850 din za vaučer kojim stičete 34% popust na Doček Nove godine u Budimpešti sa Spa i Wellness programom! 2 noćenja sa doručkom u hotelima sa 4* u centru Budimpešte + Izlet i ulaznice za Erzebet Moraholom Dočekajte Novu godinu u Budimpešti sa Spa i Wellness programom! Budimpešta,sigurno jedna od najpoželjnijih destinacija u kojoj želite dočekati Novu godinu u predivnoj prazničnoj atmosferi punoj optimizma, dobre volje i želje za dobrom zabavom.

Prepuna kulture koja osvaja i zavodi, zgrade, mostovi i bulevari koji odišu romantikom i specifični mađarski ukus u kafićima i čardama Vaci ulice. Posebne atrakcije predstavljaju Stari grad Budimsa kaldrmisanim ulicama i malim živopisnim kućama, neponovljiva vožnja brodićem po Dunavu i kupanje u nekom od turskih kupatila.

Posetite Spa i Wellness centar u Banji Eržebet u Moraholomu sa termalnim izvorima koji se prostire na površini od 2200 m sa 14 zatvorenih bazena, sa vodopadima , hidromasažama saunama i izuzetnim wellness uslugama.

Provedite najluđu noć u Budimpešti u hotelima sa 4* sa bazenima i Spa i Wellness uslugama na „open air“ žurci, u jednom od mnoštva restorana ili u jednoj od veoma atraktivnih diskoteka...izbor je na Vama !
*

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu