Pola Cene | Komentari
*
*   1.200 din umesto 5.500 din za mesečni kurs jezika po izboru u Školi stranih jezika Stellina na Vračaru! Kursevi engleskog, francuskog, nemačkog, španskog i italijanskog! Udžbenici i testiranje su BESPLATNI! Pripremite se za nova znanja jezika u školi Stellina U današnje vreme oko sedamdeset procenata stanovništva u svetu govori više od jednog jezika, stoga učenje stranog jezika postaje sve veći izazov i potreba, i predstavlja proces koji je vredan uloženog truda, vremena i novca.

Uz pomoć profesora Škole stranih jezika Stellina, ostvarićete željene rezultate, širiti horizonte, a iznad svega postići slobodu i sigurnost u komunikaciji na stranom jeziku. Nude Vam bogat i raznovrstan izbor programa za učenje stranih jezika.

Istaknuti stručni tim profesora na ljubazan i kreativan način pobuđuje kod polaznika interes, motivaciju i ljubav prema stranom jeziku.

Centar Vam pruža kvalitetnu nastavu u prijatnoj atmosferi, uz potpunu posvećenost nastavnog kadra i korišćenje savremenog nastavnog programa i metoda učenja.

Obezbeđena Vam je najefikasnija i najpovoljnija nastava, koja će Vam pomoći da sa lakoćom savladate strani jezik.
Prva dva meseca možete pohađati uz ovaj sjajan popust, dok narednih dva ili tri, meseca po umanjenoj ceni od 27%
Dodjite da učimo zajedno!
*
  • *

    Vreme: 02:12h 07.12.2012 PolaCene: Dragi Nikola, potrebno je da poručite i uplatite dva kupona kako bi ostvarili popust na dva meseca kursa. Ostalih dva ili tri meseca plaćate direktno školi jezika po umanjenoj ceni od 4000din. Pozdrav.

  • *

    Vreme: 11:12h 07.12.2012 Nikola: Da li treba da se kupe dva vaucera da bi cena prva dva meseca bila 1200 din?

  • *

    Vreme: 11:12h 07.12.2012 Nikola: Da li treba da se kupe dva vaucera da bi cena prva dva meseca bila 1200 din?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu