Pola Cene | Komentari
*
* 490 din umesto 2.200 din  za stomatološku uslugu po Vašem izboru - plombiranje, zamenu plombe, UZ uklanjanje kamenca i poliranje, uklanjanje mekih naslaga, nehirurško vađenje zuba ili ugradnju cirkona u ordinaciji Your Smile! Sve usluge stomatologa po najpovoljnijoj ceni :) Portal PolaCene i stomatološka ordinacija Your Smile, napravili su akciju za sve one koji žele da sačuvaju i unaprede zdravlje usta i zuba.

Kako se zaštiti od nastanka karijesa i gubitka zuba?

Plombiranjem zuba - pod plombiranjem zuba podrazumeva se uklanjanje karijesa i postavka bele plombe.

Zamenom jednopovršinskih plombi - sprečava se nastanak sekundarnog karijesa, pojava infekcije i bola u ustima, a samim tim prolepšava narušeni estetski izgled i poboljšava zdravlje usta.

Uklanjanjem zubnog kamenca i poliranjem zuba - smanjuje se nagomilavanje bakterija na zubima, sprečava se oštećenje gingive (meso koje se nalazi oko zuba), uklanja krvarenje iz gingive koje nastaje kao posledica nataloženog kamenca, vraća se gingivi prirodna boja, sprečava se povlačenje gingive i pojava neprijatnih senzacija (bola na hladno i toplo), rasklaćivanje, ispadanje zuba itd.

Zato dragi naši, ne propustite ovu neverovatnu ponudu i izaberite uslugu koja baš Vama odgovara, i realizujte jes po jedinstvenoj ceni!
*

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu