Pola Cene | Komentari
*
* 12.000 din umesto 30.000 din za izradu totalne ili parcijalne akrilatne zubne proteze! Lepi zubi za blistav osmeh! Sada je pravo vreme da svojim roditeljima ili bakama i dekama podarite blistav osmeh, a to ce Vam omogućiti stomatološka ordinacija ASTRA DENT sa svojim iskusnim stomatolozima, specijalistima protetike. Proteze svojom estetikom i funkcijom doprinose očuvanju opšteg zdravlja i osecanju lične vrednosti i sigurnosti pacijenta.


Bezubost pored umanjivanja estetike lica predstavlja i poremećaj funkcija žvakanja i govora, što u velikoj meri doprinosi gubitku kvaliteta života, osoba ne može da zvaće, loše se hrani, pati od digestivnih poremećaja, loše govori.

Imperativ u savremenoj stomatologiji je nadoknada, makar i jednog izgubljenog zuba, jer takav gubitak predstavlja narušavanje dinamike čitavog sistema usta, zuba i donje trećine lica i vodi daljim patološkim promenama.

Totalnim protezama pacijent dobija osećaj pune nadoknađenosti izgubljenih tkiva, popravlja mu se estetski izgled, može da se hrani, da govori i ostvaruje druge oblike komunikacije sa svojom okolinom.

Parcijalne proteze predstavljaju zubne proteze koje nadoknađuju jedan ili više izgubljenih zuba.
*

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu