Pola Cene | Komentari
*
* 890 din umesto 2.100 din za mesec dana treninga po izboru! Yogalates ili Beachbody u profesionalnom studiju VICTORY BY JDJ! Profesionalni trening u studiju Victory by JDJ Potpuno novi, efikasni sistem vežbanja Yogalates je apsolutni hit svuda u svetu, koji je odskora krenuo i kod nas. Sertifikovani studio VICTORY by JDJ, instruktora Jelene Dekić, je među prvima krenuo sa uvođenjem ove vrste treninga, koji daje izvanredne rezultate.

Program objedinjuje dva pravca Jogu i Pilates. Uz kombinovanje elemenata, vežbi joge i pilatesa doprinosi poboljšanju tela I duha.Vežbe se izvode u parteru uz konstantno nadgledanje stručnog lica.
Uz ovaj program očekujte relaksaciju, vežbe disanja, jačanje cele muskulature tela, jačanje tetiva, vežbe koje možete izvoditi sami u slobodno vreme i već nakon prvog meseca možete primetiti smanjenje stresa, gipkije telo, te bolje raspoloženje, i smanjenje postojaćih bolova od nepravilnog držanja i sl.

Očekujte lepši i kvalitetniji san, poboljšanu koncentraciju, jače samopouzdanja i vremenom jasniju sliku o tome šta je joga a šta pilates.

Beachbody je program koji kombinuje, pilates, aerobik, vežbe oblikovanja, kondicione vežbe, vežbe opterećenja.Program je tako osmišljen da posle upornog vežbanja možete imati telo spremno za plažu, što i samo ime kaže Beachbody.

Nemojte se iznenaditi koliko će Vas ove vežbe opustiti i prosto oduševiti, da ćete svaki sledeći trening jedva dočekati.
*

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu